WORKSHOPS voor vrijgezellenfeesten - verjaardagen - ladies nights - teambuilding

Onze workshops zijn dé perfecte activiteit voor vrijgezellenfeesten, ladies nights, verjaardagen én teambuilding. Een unieke activiteit waar nog lang over nagepraat zal worden.. gegarandeerd veel plezier en een leuke herinnering!

Wij bieden sinds 2013 workshops aan en zijn de nummer 1 in België voor Burlesque en striptease workshops en arrangementen.  ELLE België noemde onze Burlesque workshops als DE tip voor een uniek en geslaagd vrijgezellenfeest! Meer dan 5000+ dames gingen je al voor en volgden met veel plezier een KAMA workshop.

Prijs: vanaf 29,50 euro per persoon.

Kama voorziet workshops in heel Vlaanderen! 

 

 

DAAROM KIES JE VOOR KAMA:

  • Professionele, klassevolle workshops, vol plezier, waar je écht iets van op steekt.
  • Ervaren leraressen: Jullie krijgen altijd les van een échte Burlesque showgirl.
  • Wij regelen de zaal in de regio van jouw keuze. (inbegrepen in de prijs)
  • Wij geven je de garantie dat we bij ziekte van een lerares altijd voor vervanging zorgen.
  • Je kunt ons 7 dagen per week bereiken en we zorgen steeds voor heldere afspraken: al onze prijzen zijn inclusief btw, zaalhuur, gebruik van attributen en (make up/haar)materialen. GEEN kleine lettertjes. 
  • Ook krijgen jullie unieke extra’s: gratis goodie bag met cadeautjes voor de bruid/jarige, en voor alle deelneemsters: een certificaat/diploma en  20% korting op alle producten in BurlesqueBoutique.be: de enige Burlesque webshop van België.

Locaties

Wij hebben locaties in alle Vlaamse regio’s in België:  Antwerpen, Vlaams Brabant, Limburg, Oost-Vlaanderen en West Vlaanderen. 

Omkleden kan ter plaatse in de zaal, of in de kleedruimte indien aanwezig. De locatie/zaalhuur is altijd inbegrepen in onze prijzen.  Jullie kunnen zelf je voorkeur uiten voor een zaal met of zonder spiegels. Wij voorzien alle attributen zoals boa’s, waaiers, handschoenen en hoeden. 

Extra: Een workshop op jouw eigen locatie kan ook! Wanneer je zelf de locatie voorziet kun je een workshop boeken aan 250 euro. (tot 12 personen), of 350 euro vanaf 12 personen tot 20 personen. (beperkte beschikbaarheid van april t/m oktober op zaterdagen. Prijs incl vervoer en gebruik van attributen, excl eventuele parkeerkosten en goodie bag )

REACTIES

Evi  (Sint-Lenaarts): Wat een geweldige ervaring! Ik heb een workshop mogen volgen voor mijn vrijgezellenfeestje. Het was niet alleen super leuk, leerrijk en sexy, het was ook een ontdekkingstocht naar ons vrouw zijn. We werden echt op ons gemak gesteld en een boost van zelfvertrouwen werd ons toegeblazen door een fantastische en prachtige dame Eliza/Dieuwke! Dankjewel Dieuwke (Eliza) om ons te laten proeven van deze mooie dans! Echt top! 

Lien (Leuven): Voor een vrijgezellen van een vriendin, hebben wij een super fijne workshop bij Dieuwke (Eliza)gevolgd :-) Na een warm onthaal, waren we snel op ons gemak. Op een leuke, professionele, manier leerden we met de nodige accesoires, de basis van het teasen. Voor onze bruid, en onze groep was het een GROOT succes!

Tessa (Gent): Niet twijfelen, gewoon DOEN! Deze workshop (striptease) is de perfecte ijsbreker voor een vrijgezellenfeest: de sfeer voor de hele dag/nacht is ineens gezet. De communicatie vooraf verliep trouwens ook super vlot, de zaal was erg fijn, we hebben veel gelachen én geleerd, kortom: een echte aanrader! 

 

Burlesque - Striptease - Haar & Make up workshops en fotoshoots sinds 2013

We krijgen op Google en Facebook 5 sterren :-)  een welgemeende MERCI!

Meer foto’s en reviews vind je in de fotogallerij, het gastenboek en natuurlijk op Facebook: kamaburlesque