Daarom kies je voor Kama:

  • professionele, klassevolle workshops, vol plezier, waar je écht iets van op steekt.
  • ervaren leraressen: jullie krijgen altijd les van een échte Burlesque showgirl.
  • wij regelen de zaal in de regio van jouw keuze. (inbegrepen in de prijs)
  • locaties in alle Vlaamse regio’s in België:  Antwerpen, Vlaams Brabant, Limburg, Oost-Vlaanderen en West Vlaanderen. 
  • een workshop op jouw eigen locatie is ook mogelijk
  • garantie dat we bij ziekte van een lerares altijd voor vervanging zorgen.
  • 7 dagen per week bereikbaar via e-mail en whatsapp
  • al onze prijzen zijn inclusief btw, zaalhuur, gebruik van attributen en (make up/haar)materialen. GEEN kleine lettertjes. 
  • unieke extra’s: gratis goodie bag met cadeautjes voor de bruid/jarige, en voor alle deelneemsters een diploma
COVID -19 UPDATE: 
 
YES!
 
Op 9 juni gaan de nieuwe versoepelingen in! 
Niet-professionele sporten mogen dan weer doorgaan met tot 50 personen binnen en tot 100 personen buiten  voor niet-professionele sporten.’
 
😍💃
 

Enkele reacties:

Evi  (Sint-Lenaarts): Wat een geweldige ervaring! Ik heb een workshop mogen volgen voor mijn vrijgezellenfeestje. Het was niet alleen super leuk, leerrijk en sexy, het was ook een ontdekkingstocht naar ons vrouw zijn. We werden echt op ons gemak gesteld en een boost van zelfvertrouwen werd ons toegeblazen door een fantastische en prachtige dame Eliza/Dieuwke! Dankjewel Dieuwke (Eliza) om ons te laten proeven van deze mooie dans! Echt top! 

Christa (Gent): Een vriendin voor haar verjaardag, een verrassing voor ons. Wat een toffe was workshop was dat zeg! Alle dames hebben zich goed geamuseerd. Zeer goed gebracht, niet te moeilijk zodat iedereen er kan aan meedoen en er iets van opsteekt…  Zeker voldoende variatie in de pasjes. Een aanrader voor dames met pit… en als ze het nog niet hebben, leren ze het hier wel.

Tessa (Gent): Niet twijfelen, gewoon DOEN! Deze workshop (striptease) is de perfecte ijsbreker voor een vrijgezellenfeest: de sfeer voor de hele dag/nacht is ineens gezet. De communicatie vooraf verliep trouwens ook super vlot, de zaal was erg fijn, we hebben veel gelachen én geleerd, kortom: een echte aanrader! 

Lien (Leuven): Voor een vrijgezellen van een vriendin, hebben wij een super fijne workshop bij Dieuwke (Eliza)gevolgd :-) Na een warm onthaal, waren we snel op ons gemak. Op een leuke, professionele, manier leerden we met de nodige accesoires, de basis van het teasen. Voor onze bruid, en onze groep was het een GROOT succes!