Kama Burlesque show & party!

  • Datum: zaterdag 16 november

  • Tijdstip: 21 u tot 23 uur. Met daarna de after (dance)party

  • Locatie: De Gekke Haan, Beveren

Koop nu je tickets!

De zaal waar jij van onze spetterende optredens kunt genieten

De bar waar jij in de pauze nipt aan jouw drankje 🥂

Veelgestelde vragen over onze burlesque shows:

De show duurt ongeveer 2 uren. Er is uiteraard ook een pauze voorzien.

Na de (avond)show bieden wij ook altijd een after party aan waar je los kunt gaan op de dansvloer! Dit burlesque feest duurt nog enkele uurtjes…

De Kama burlesque show gaat door in De Gekke Haan:
Hoog- Kallostraat 25, 9120 Beveren.
Dit is een zeer sfeervolle zaal, ingericht in ‘Moulin Rouge’ stijl. 

Er is gratis parking voor de deur. 

De standaard tickets zijn 35 euro.

We bieden ook een beperkt aantal VIP-tickets per show aan! Met een VIP-ticket heb je het voordeel om eerder naar binnen te kunnen zonder in de rij te staan, plus kun je genieten van meer ruimte en een gereserveerd tafeltje en stoelen vooraan. Een VIP-ticket kost 45 euro.

De tickets voor de after (dance) party zijn 12 euro. Dit feest is aansluitend na de avondshow en geloof me: Dit wil je niet missen! 🎉

Yes, dat kan! Koop hier je ticket voor dit unieke (dans)feest in burlesque stijl 💃🏻

Wanneer je naar een burlesque show gaat heb je als publiek de belangrijke taak om vooral enthousiast te juichen en applaudisseren voor de danseressen (en vergeet ook niet om de grapjes van de host en stage kittens te lachen 😉!)

Moet je dan niet stil zijn?” NEEN! Als de burlesque danseres speels verleid, danst en stript is het de bedoeling dat het publiek dit aanmoedigt door luid te klappen en juichen. Een burlesque show is géén filmvoorstelling of een concert. Be loud! 

Wat je natuurlijk NIET moet doen als publiek is onbeschoft zijn. Door een act heen praten? Dingen op het podium gooien? Negatieve/hyper seksuele dingen roepen? De danseres aanraken? 4x: Noooo! 

Burlesque is een podiumdans en als publiek kom je zonder toestemming NIET op het podium. Kom uiteraard ook niet te laat, want als de show eenmaal gestart is moet je bij onze shows wachten tot de pauze om naar binnen te mogen.

Je hoeft je ticket niet uit te printen. Jouw naam komt op onze gastenlijst en je ontvangt via e-mail een geheim wachtwoord om binnen te komen 😍

Nee. Gekochte tickets worden niet terugbetaald. Als je op de showavond toch niet kan komen, mag je wel iemand anders in jouw plaats sturen. In dit geval dien je ons te mailen via info@kamaworld.be met hun namen.

Eén dag voor de show of de dag zelf dien je te bellen of appen naar +32 49 366 7020, want dan controleren wij onze mail NIET meer.

Bij onze shows is het voor jou als publiek altijd toegestaan om te filmen en foto’s te maken tijdens de burlesque show! 

Als publiek kun je zelf ook gefotografeerd worden. Zo is er bij onze burlesque shows altijd een rode loper bij aankomst en daar nemen we foto’s van onze prachtige gasten. 

Goed om te weten: Bij onze shows kun je na de show ook op de foto met de danseressen (op het podium)! Voor een klein prijsje koop je deze upgrade en voorzien wij enkele burlesque accessoires en een fotograaf. Een leuke herinnering aan de avond! 

Tip: Heb je een mooi filmpje of foto van een danseres gemaakt? Zorg dat zeker dat haar erin tagged op Instagram en Facebook met haar stagename (en zet erbij hoe mooi je haar act vond!).

Zij zal dit enorm fijn vinden. Bonuspunten als je ook de organisator van de show tagged! (@kamaburlesque 😍)

Na het boeken van je show ticket ontvang je van ons een e-mail met de dresscode. Maar wat altijd geldt is: Dress up!

Kleed je op met glitters, pluimen, juwelen, kostuum of gala jurk…. Een burlesque show is dé perfecte gelegenheid om alles uit de kast te halen. Overdressed zijn bestaat niet bij onze burlesque shows 😉 

Koop je nu tickets!

45 euro – SOLD OUT

Sfeerbeelden van vorige burlesque shows: