Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

KAMA Bedrijfssgegevens:

Maatschappelijk zetel:
Coppenolstraat 14/101 – 2000 Antwerpen
BTW nr: 0542.352.041

Postadres: Kama Burlesque Bar, Oudaan 15/29 2000 Antwerpen.

www.kamaworld.be
KBC Antwerpen – Business Pro rekening: IBAN BE50 7350 3453 5018
EUR BIC KREDBEBB

UPDATE COVID-19: Kama voldoet aan de voorwaarden (erkende dansschool) en mag dus vanaf 18 mei weer workshops geven! In de buitenlucht, met max 20 deelnemers en op 1.5 meter afstand van elkaar. Wanneer je al een workshop geboekt had en dit toch niet ziet zitten, dan mag je de workshop kosteloos verplaatsen naar een andere datum naar keuze. (in 2020) Vragen? Contacteer ons via info@kamaworld.be. Dringende vragen? Mail eliza@kamaworld.be of bel naar 0032(0)49 366 70 20


Wanneer je boekt bij Kama ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. We raden je dan ook aan deze even te lezen alvorens te boeken. Om te boeken bij KAMA dien je minimaal 18 jaar te zijn. Voor al onze lessen en in Burlesque Bar hanteren wij ook zijn ook een minimale leeftijd van 16+ (tenzij anders vermeld)

Concreet: Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaar je je uitdrukkelijk akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. Deze voorwaarden gelden altijd, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk vermeld door Kama. 

Copyright website:

De inhoud van deze site , met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden (foto en video) e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan KAMAworld of rechthoudende derden.

Wil je dus een foto gebruiken van deze website, vraag hier dan even goedkeuring voor. Voor onze Facebook pagina geldt dit niet: alle foto’s die op onze Facebook en pagina staan mag je vrij gebruiken.

Dat vinden we zelfs leuk: delen maar! :-) (www.facebook.com/kamaburlesque en kamaeliza)

Vermeld Kama en onze website (kamaworld.be en/of eliza.kamaworld.be) er dan wel bij even bij.

 

Prijzen:

Onze prijzen zijn zoals vermeld op deze website. Wanneer wij een korting geven of een offerte op maat maken bevestigen wij dit steeds via email. De offertes hebben een beperkte geldigheid: dit wordt steeds vermeld in de offerte.

 

Acties, kortingen en cadeaubonnen.

 1. Iedere actie,- kortingscode, of cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na vervaldatum kan de actie,- kortings-, of cadeaubon niet meer worden gebruikt
 2. Het tegoed van actie,- kortingscodes moet in één keer worden besteed en behoort toe tot 1 persoon (tenzij anders vermeld)
 3. Actie,- of kortingscodes, of cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld 
 4. Actie,- of kortingscodes, of cadeaubonnen zijn niet geldig op shows en events

Onze diensten.

Hier vind je de voorwaarden voor elk van onze diensten terug. Hier beantwoorden we ook vragen over hoe een boeking en de betalingen verlopen en wat je moet doen als je wilt annuleren. 

 

 

Retraits, masterclasses en cursussen:

Inschrijven:

Wanneer je het inschrijvingsgeld hebt betaald op de door ons doorgegeven bankrekening, of via kamaworld.be, ontvang je via email een bevestiging van ons en ben je definitief ingeschreven. Je bent dan ook zeker van je plaats. 

Prijzen gelden zoals op de website vermeld.

Locaties:

We behouden ons steeds het recht voor de locatie te wijzigen wanneer het door onvoorziene omstandigheden niet meer op die locatie door zou kunnen gaan. 

Een privéles  van Eliza Kama boek je door te mailen naar eliza@kamaworld.be of via een gratis call (te boeken via eliza.kamaworld.be

Prijzen zoals op de website vermeld: zie eliza.kamaworld.be

 

Annulatie retrait, masterclass, privélessen, cursussen: 

Het kosteloos annuleren van een privéles kan tot 7 werkdagen voor de (eerst)geboekte les. 

Na 7 dagen brengen wij 50% van het totaalbedrag voor 1 les in rekening. Annuleren dient altijd schriftelijk (via email) te gebeuren via eliza@kamaworld.be. 

Het annuleren van de aankoop van een online cursus kan niet.

Het kosteloos annuleren van je deelname aan een masterclass of retrait kan tot 2 maanden voor de start van het retrait/de masterclass. Bij ziekte of afwezigheid door een andere reden, mag je iemand in jouw plaats sturen. 

Annuleren dient altijd schriftelijk, via email te gebeuren: eliza@kamaworld.be 

Kama heeft het recht eender welk event te annuleren. 

Indien Kama besluit om een event van haar te annuleren zal Kama uiteraard jouw betaalde bedrag volledig terugbetalen. 

Force Majeure: Indien workshops of cursussen niet kan doorgaan door omstandigheden buiten onze macht: zoals natuurrampen, oorlog, overheidsbepalingen, .. worden voorschotten niet terugbetaald, maar kan de workshop verplaatst worden of zullen wij een tegoedbon/cadeaubon  geven ter waarde van het betaalde voorschotbedrag. (de voorwaarden van de cadeaubon zijn volledig door ons te kiezen)

 

 

 

Workshops en arrangementen via Kamaworld.be

Informatie over de duur, inhoud en prijzen van de workshops en arrangementen vind je terug op www.kamaworld.be

Hoe verloopt een boeking?

1. Wanneer je een workshop wilt boeken doe je een eerste aanvraag: dit kan o.a door een formulier op deze website in te vullen, telefonisch of via email. 

2. Wij controleren de beschikbaarheid en geven verder informatie, altijd via email. We proberen altijd binnen 2 dagen te antwoorden.

Krijg je geen antwoord? Dan is er iets fout gegaan want we antwoorden je natuurlijk altijd! Bel ons dan even en laat een voicemailberichtje achter. Wij bellen niet terug zonder een voicemailbericht. 

3. Wil je boeken, dan doe je dit altijd schriftelijk: via email. Wij nemen dan een optie voor jou op het door jou gewenste tijdstip en datum en sturen je onze bankgegevens voor de betaling van het voorschot: 100 euro tot 12 personen of 200 euro vanaf 12 personen. Je mag natuurlijk ook ineens het hele bedrag betalen. 

De optie is 10 dagen geldig: Je optie vervalt wanneer wij na deze 10 dagen nog geen betaling hebben ontvangen. Maar we sturen je altijd eerst nog een reminder. 

4. Zodra wij je betaling hebben ontvangen bevestigen wij dit via email en is jouw reservatie voor de workshop helemaal in orde! 

Let op: Je boeking is dus pas definitief nadat je betaald hebt, én wij de ontvangst van deze betaling bevestigd hebben via email. 

 

Betaling: 

Wanneer je optie hebt op een datum en tijdstip dien je deze boeking binnen 10 dagen te bevestigen door de betaling van het voorschot, of het totaalbedrag. Betaal je niet op tijd dan komt je optie te vervallen. 

Het voorschot stort je op onze bankrekening met vermelding van de workshop datum, tijdstip en locatie:

bijvoorbeeld: 2 juni 14 uur Antwerpen.

Of betaal je via de door ons gegeven betaallink.

Het resterende bedrag kun je de dag van de workshop cash voldoen of ook via overschrijving: dit dient uiterlijk 2 dagen voor de workshop op onze rekening te staan.

 

De prijzen van de workshops en arrangementen gelden zoals vermeld op www.kamaworld.be. Al onze workshops en arrangementen hanteren een prijs bij een minimum van 8 personen. Dit wil zeggen dat wanneer er minder dan 8 personen deelnemen aan de workshop, zij voor 8 personen dienen te betalen. Vanaf 15 personen geven wij een korting: vraag ons naar een offerte op maat.  

Annuleringen en wijzigingen. 

Kama kiest een lerares en locatie (in uw stad naar keuze). Wanneer de lerares of de locatie door omstandigheden (niet meer) beschikbaar is, kunnen wij deze te alle tijde wijzigen. 

Wanneer de workshop door omstandigheden van onze kant geannuleerd wordt betalen we uiteraard het reeds betaalde bedrag/voorschot terug. We zorgen bij ziekte altijd voor een vervangende lerares.

Wanneer jij de workshop wilt annuleren kan dit kosteloos tot 25 werkdagen voor de workshop. Daarna wordt het voorschot NIET terugbetaald. Indien het totaalbedrag reeds werd betaald, brengen wij 50% hiervan in rekening.

Het aantal personen kan tot 14 werkdagen voor de workshop kosteloos gewijzigd worden. Na 14 dagen betalen wij maximaal de annulering van 1 persoon terug, bij de annulering van meerdere personen worden deze personen in rekening gebracht. 

Annuleren dient altijd schriftelijk, via email te gebeuren: info@kamaworld.be 

Force Majeure: Indien workshops of cursussen niet kan doorgaan door omstandigheden buiten onze macht: zoals natuurrampen, oorlog, overheidsbepalingen, .. worden voorschotten niet terugbetaald, maar kan de workshop verplaatst worden of zullen wij een tegoedbon/cadeaubon  geven ter waarde van het betaalde voorschotbedrag. (de voorwaarden van de cadeaubon zijn volledig door ons te kiezen)

Locaties. 

Kama maakt gebruikt voor haar workshops gebruik van verschillende locaties/ zalen in heel België. Wij kunnen deze locaties steeds wijzigen als dit nodig is en zullen je dan uiteraard op de hoogte brengen hiervan. In de zalen gelden de voorwaarden zoals vastgesteld door die locatie. Kama is hier niet verantwoordelijk voor. 

In de door ons gebruikte locaties/zalen gelden steeds de voorwaarden/huisregels zoals die opgemaakt werden voor die locatie. Deze dienen te worden nageleefd door alle deelneemsters aan de workshop. Kama is bovendien niet aansprakelijk voor enig letsel dat wordt opgelopen voortvloeiende uit het gebruik van deze zaal/locatie. 

Wanneer wij een workshop geven op jouw eigen locatie moeten er minimaal: voldoende stoelen (zonder armleuning) en 3 stopcontacten aanwezig zijn. Verder dient de vloer geschikt te zijn om op te dansen met hakken. [/accordion-item]

 

Eliza Kama, The Kama Bombshells of een andere Burlesque act boeken:

 

Wat dient er minimaal aanwezig te zijn?

De ruimte:

Er dient een vlak oppervlak te zijn, met minimale vrije oppervlakte  van 3 m2 om per danseres.

Het liefste is er een podium/verhoging om op te dansen.

Extra:

Indien de act dit vraagt dien de boeker stevige stoelen, zonder beschadigingen en zonder armleuningen te voorzien.

Er dient verder een goede muziekinstallatie aanwezig te zijn, waarop een usb-stick aangesloten kan worden.

Tot slot dient er een aparte, afsluitbare ruimte te zijn waar de danseres(sen) zich kunnen omkleden: dit dient een verwarmde ruimte te zijn, voldoende verlicht, met passpiegel, stoel, tafel en water.

 

Betaling en boeking:

1. Wanneer je een Kama Burlesque show wilt boeken doe je een eerste aanvraag: dit kan o.a door een formulier op deze website in te vullen, telefonisch of via email. 

2. Wij controleren de beschikbaarheid en geven verdere informatie, altijd via email. We proberen altijd binnen 2 dagen te antwoorden.

Krijg je geen antwoord? Dan is er iets fout gegaan want we antwoorden je natuurlijk altijd! Bel ons dan even en laat een voicemailberichtje achter. Wij bellen niet terug zonder een voicemailbericht. 

3. Wil je boeken, dan doe je dit altijd schriftelijk: via email. Wij nemen dan een optie voor jou op het door jou gewenste tijdstip en datum en sturen je de factuur voor de (voorschot)betaling.

4. Zodra wij je betaling hebben ontvangen bevestigen wij dit via email en is jouw boeking helemaal in orde! 

Let op: Je boeking is dus pas definitief nadat je de factuur betaald hebt, én wij de ontvangst van deze betaling bevestigd hebben via email. 

 

Annuleringsvoorwaarden Kama acts:

Annuleren door jou is kosteloos mogelijk tot 30 dagen voor de geboekte showdatum. Bij annulatie na 30 dagen brengen wij 75% van de kosten in rekening. Bij annulatie vanaf 5 dagen voor de show (of later) is dit 100% van het totaalbedrag.

Annuleren dient altijd schriftelijk, via email te gebeuren: eliza@kamaworld.be

In het geval van een annulatie van KAMA’s kant zullen wij het betaalde bedrag 100% terugbetalen binnen 14 dagen.

Kama behoudt zich het recht voor om een optreden ter plaatse te annuleren wanneer er niet aan alle voorwaarden is voldaan. (er is bijvoorbeeld geen goede muziekinstallatie aanwezig of geen stoel..). U dient dan alsnog het boekingsbedrag te betalen.

Annuleringsvoorwaarden eigen Kama shows:

Gekochte showtickets worden NIET terugbetaald. Je mag ons wel contacteren en iemand anders in jouw plaats sturen.

Je dient hiervoor een email te sturen naar info@kamaworld.be

 

 

Tot slot

 1. De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of advies aan de gebruiker worden beschouwd. 
 2. De inhoud van de site (links en deze algemene voorwaarden inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Je vind de meest recente versie steeds hier terug.
 3. KAMAworld geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.
 4. Onder “schriftelijk” wordt in deze algemene voorwaarden tevens verstaan: per e-mail, per fax of enige andere wijze van communicatie die met het oog op de stand der techniek en de in het maatschappelijk verkeer geldende opvattingen hiermee gelijk kan worden gesteld. Mooi gezegd toch. : – )
 5. De door KAMAworld, Burlesque Shop en Burlesque Bar gehanteerde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. 

AANSPRAKELIJKHEID

De wederpartij kan KAMAworld niet ter verantwoording roepen, enige schade verhalen op financiële of andere wijze, welke opgelopen werd tijdens, voor of na een KAMAworld presentatie, evenement, les of voortvloeiende uit een andere overeenkomst met KAMAworld. De wederpartij dient zichzelf hier voor te verzekeren.

TOEPASSELIJK RECHT/BEVOEGDE RECHTER

 1. Op de tussen KAMAworld en de wederpartij gesloten overeenkomst is uitsluitend Belgisch recht van toepassing. De eventuele geschillen die uit deze overeenkomst voortvloeien zullen eveneens naar Belgisch recht worden beslecht.
 2. Voor geschillen met de consument, geldt dat binnen 1 (één) maand nadat KAMAworld aan hem kenbaar heeft gemaakt dat de zaak aan de rechter zal worden voorgelegd, de consument kenbaar kan maken dat hij kiest voor beslechting van het geschil door de wettelijk bevoegde rechter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *