Hi! Ik ben Elize van der Plas aka Eliza Kama

In 2013 besloot ik mijn hart te volgen en startte ik met het geven van burlesque workshops en cursussen. Later kwam daar een burlesque webshop bij en in 2019 opende ik de eerste woman owned burlesque bar van België! 🎉 (Helaas maakte Covid daar een einde aan, maar OOIT…) Anno 2024 is Kama uitgegroeid tot een vaste waarde in België en daarbuiten, met een geweldig team. Samen werken wij rond de drie Kama burlesque kernwaarden:

Na mijn eerste optreden als burlesque danseres kreeg ik van verschillende vrouwen uit het publiek de vraag of ik hun burlesque en striptease wilde leren? Zij wilden net als mij vol zelfvertrouwen hun sensualiteit en vrouwelijkheid vieren. Op dat moment vond ik mijn passie en missie: Vrouwen blij maken én empoweren door hun te verbinden met hun sensuele, vrouwelijke kracht.

Empowerment

Empowered women, empower women

KAMA wordt gerund door powervrouwen, die als doel hebben om andere vrouwen te empoweren. Ik geloof enorm in sisterhood en daar zet ik mij actief voor in. Mannen zijn meer dan welkom maar vrouwen staan bij ons op één! 😁

Entertainment

Relax & have FUN

Onze drive is mensen entertainen/blij maken! Alle Kama showgirls en teachers zijn geweldig in het creëeren van een enthousiaste, ontspannen sfeer waar iedereen zich thuisvoelt. Let’s have some FUN! 

Education

Learn & Blossom

Wij vinden het belangrijk dat je niet enkel veel plezier beleeft aan de workshops en cursussen maar ook dat je veel bijleert, zodat jij kunt openbloeien tot de meest zelfverzekerde, gelukkige en sexy versie van jezelf! 

 

Tot slot: Mijn showgirl naam is dus Eliza Kama...

Maar wat is die van jou? 😍

– Beantwoord vijf meerkeuze vragen over jezelf
– En ik mail jou wat ik een goede burlesque artiestennaam voor jou vind