Gun jouw vrouwelijke eventgasten of teamleden
ook de bekrachtigende en ontspannende ervaring van burlesque!

Patricia – Founder en coach bij Dreamboost

Kama verzorgde een burlesque workshop en dit was dé hit activiteit in mijn jaarprogramma voor vrouwelijke ondernemers en high achievers. Het brengt je op een speelse en verrassende manier volledig in contact met je vrouwelijke kracht, essentie en sensualiteit. Grote aanrader!’

5/5

Burlesque is not about seducing men

But about embracing womanhood

-Dita van Teese


Wat mag je verwachten?

 • Zelfvertrouwen en sensualiteit. Door middel van (power)poses, walks en oefeningen leer je jezelf op je best presenteren en krijgt je zelfvertrouwen een boost
 • Ontspanning en plezier. (Burlesque) dansen is gezond en helpt je om weer te landen in je lichaam. De attributen zoals een verenboa en handschoenen zorgen bovendien voor een vleugje glamour en veel PLEZIER!
 • Sisterhood. Burlesque brengt je niet enkel weer/meer in verbinding met jezelf maar ook met elkaar. Het creëert een unieke sfeer van harmonieuze sisterhood.
Een onconventionele workshop waar je nog heel lang van nageniet én de vruchten van plukt in je zakelijke en persoonlijke leven! Perfect dus als teambuilding of training/workshop op voor een (netwerk) event.

Kama is hét adres voor klassevolle burlesque workshops

voor en door ondernemende/carrièrevrouwen

0
dames volgden een Kama workshop sinds 2013
5/5

Laurence – HR Befitne

” Niet denken, GEWOON DOEN! Je krijgt er geen spijt van. Deze bijzondere workshop wakkerde een kracht en passie in ons allen aan en werkte verbindend. Het was zelfs ZO bijzonder dat wij met ons bedrijf nu 4x per jaar boeken bij Kama. Het kan ook zeker tellen als burn out preventie!”

' 98% van de vrouwen gaf aan dat hun stemming en het vermogen om met stress om te gaan verbeterde '

Er zijn tal van onderzoeken gedaan naar de positieve effecten van dans. (Helaas nog niet naar de positieve effecten van burlesque- we are working on it!) Bovenstaand percentage is afkomstig uit een onderzoek van het UCLA wereldwijde gezondheidsteam. Mij verbaast dit uiteraard niet, want als vrouwencoach voor onderneemsters en vrouwen in het bedrijfsleven zie ik dagelijks het empowering en ontspannen effect dat  burlesque dans heeft op vrouwen. Ik ontwikkelde deze burlesque workshop dan ook niet zomaar even op een vrije namiddag, het is een workshop die al tien jaar(!) gegeven en verbetert wordt. Eerst enkel door mij, inmiddels ook door mijn fantastische team van ervaren en zorgvuldige gekozen leraressen. 

Deze professionele burlesque workshop zet bewust in op zaken waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het je zelfvertrouwen en geluksgevoel vergroot, zoals:

 • Power posing
 • Mindfulness
 • Expressie 
 • Bewustwording van de zintuigen
 • Creativiteit 
 • Verbinding met jezelf en anderen
 • Spiegelwerk
 • En uiteraard: Beweging! 

De Kama burlesque workshop heeft dus een diepgaand effect, maar is in de praktijk gewoon ontzettend LEUK. Voor ons is het het allerbelangrijkste dat ELKE vrouw zich vrij voelt om volledig zichzelf te zijn en met een een rechte rug en grote smile de zaal verlaat. 

Enthousiast geworden? Leuk! Om de burlesque workshop te boeken kun je mailen naar info@kamaworld.be (Controleer je spam voor het antwoord!). Heb je interesse in een samenwerking voor meerdere workshops? Plan dan hieronder een zoom call in met mij persoonlijk om alle mogelijkheden te bespreken:

Wij werk(t)en al samen met deze geweldige partners:

Praktische informatie:

Deze burlesque workshop is speciaal ontwikkelt door Elize (elizevdplas.com) als teambuilding activiteit, voor bedrijven en netwerk/business events. Deze workshop is geschikt voor vrouwen van alle maten en leeftijden. Ook zwangere vrouwen kunnen perfect mee doen. De workshop is daarmee uiteraard ook zeer geschikt als onderdeel van een (bedrijfs)feest!

De workshop kan doorgaan op jullie eigen locatie- in heel Vlaanderen! 

En in overleg ook in Nederland. Hebben jullie zelf geen geschikte ruimte?

Dan kunnen wij een (dans)zaal regelen in: Antwerpen, Turnhout, Mechelen, Gent, Brugge, Kortrijk, Brussel, Leuven en Hasselt. (Deze zaalhuur is niet inbegrepen in de prijs)

Wij werken met vaste groepsprijzen (ex btw):

€395 tot en met 10 personen |  €495 vanaf 11 – 20 personen 

De prijzen zijn INCLUSIEF:

 • Burlesque workshop (1,5 uur) door ervaren trainer
 • Gebruik van dansattributen                         
 • Gepersonaliseerd certificaat/diploma voor alle deelnemers
 • Reiskosten en eventuele parkeerkosten
 

De workshop duurt 1,5 uur. 

Op aanvraag kan de workshop ook langer of korter.

 • Een voldoende grote ruimte waar gedanst kan worden (geschikte vloer) met muziekinstallatie. Wij kunnen eventueel ook een danszaal regelen! (niet inbegrepen in de prijs)
 • That’s it! Wij voorzien de dansattributen zoals boa’s en handschoenen. De gasten hoeven dus ook niets speciaal aan te doen of mee te brengen (en zo kan het eventueel ook een verrassing blijven!)

Deze burlesque workshop is speciaal ontwikkeld als (teambuilding) activiteit voor bedrijven, clubs en organisaties. 

De workshop is ook perfect als activiteit tijdens een business evenement of retraite,

of als onderdeel van een bedrijfsfeest met thema als ‘The Great Gatsby’, Casino Night…

 

Door samen uit je comfort zone te komen, te lachen en dansen wordt de onderlinge band versterkt en het zelfvertrouwen geboost. Deze unieke dansvorm en de manier waarop wij het aanbieden zorgt ervoor dat je ‘uit je hoofd kunt gaan’ en liefdevol in verbinding komt je lichaam. Het is een unieke activiteit dat zorgt voor een boost in positieve energie en niet snel vergeten zal worden!

Boek nu!

Mail naar info@kamaworld.be

Je kunt ons 7 dagen per week bereiken tot 22 uur

5/5

Fimke – organisator Business Feest voor vrouwelijke ondernemers

De Vrouwelijke kracht (burlesque) workshop verrast, verblijd, inspireert en haalt uit je comfort zone.

Het wakkerde lef, plezier en ontspanning aan in de aanwezige vrouwen en alles was verzorgd met zoveel enthousiasme, humor, kennis en ervaring. Wat Elize van Kama met deze workshop neerzet is echt de TOP op het gebied van vrouwelijk leiderschap vanuit belichaming!