Word een onweerstaanbare flirt met deze vijf flirt tips

Je bekijkt nu Word een onweerstaanbare flirt met deze vijf flirt tips

Word een onweerstaanbare flirt met deze vijf flirt tips

Vijf flirt tips

 

Flirten is heerlijk! Het is leuk en geeft je zelfvertrouwen een boost.

Tenminste, als je er goed in bent  ; -) 

Wanneer jij wel wat hulp kunt gebruiken met flirten, lees dan zeker verder. Want flirten kun je leren! En in deze les geef ik je vijf tips die je direct in praktijk kunt brengen.

 

Probeer deze vijf flirt tips maar eens uit:

 

  • 1. Luister en geef complimenten.

Stel open vragen en toon oprecht interesse. Geef ook (gemeende) complimentjes om je interesse te tonen en de ander op zijn/haar gemak te stellen.

 

  • 2. Raak jezelf en de ander af en toe subtiel aan.
Jezelf aanraken is heel sensueel en hiermee zeg je (non verbaal) dat je interesse hebt in diegene. Bovendien straal je door jezelf aan te raken ook veel zelfvertrouwen uit.

 

 

  • 3. Denk aan je houding.

Zit rechtop met je schouders naar achteren geduwd.

Zo straal  je zelfvertrouwen uit en voel jij je zelf ook beter.

 

  • 4. Maak oogcontact en speel hiermee.

Kijk hem/haar net zolang aan tot hij/zij wegkijkt.. knipper met je ogen, geef een knipoog..

 

  • 5. Tease! 

Aantrekken en afstoten.. zie flirten als een zalig spel. Neem af en toe letterlijk wat meer afstand, om vervolgens weer wat dichterbij te komen.

Voel je ‘the heat’ tussen jullie.. sta dan op en wandel langzaam naar de wc of ga een drankje halen. Wedden dat hij/zij je nakijkt?..

 

Extra flirt tips:

  • – Probeer ook andere flirttechnieken uit om erachter te komen hoe jij graag flirt. Het belangrijkste is dat het bij jou persoonlijkheid past. Ben jij van nature geen grappenmaker? Ga dan niet allerlei mopjes tappen tijdens een date. – Blijf trouw aan jezelf en zet jouw beste kanten in te kijker.
  • – Blijf oefenen en laat je niet ontmoedigen! “You can be he ripest peach in the basket and there will still be someone who doesn’t like peaches”, aldus Dita von Teese. Oftewel: trek het je niet persoonlijk aan wanneer iemand ongeïnteresseerd op jouw flirten reageert. On to the next! 

 

Hopelijk vond je deze tips fijn/ interessant! 

 

Liefs, 

Eliza Kama

 

Eliza Kama

Eliza Kama is de eigenaresse van KAMA . Ze is een burlesque danseres en lerares en daarnaast is zij ook vrouwencoach en spreker. (elizevdplas.com)

Geef een antwoord