Stappenplan voor het perfecte vrijgezellenfeest (voor vrouwen)

Je bekijkt nu Stappenplan voor het perfecte vrijgezellenfeest (voor vrouwen)

Stappenplan voor het perfecte vrijgezellenfeest (voor vrouwen)

De meest leuke vrijgezellenfeest activiteiten voor vrouwen

Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest?

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een grote verantwoordelijkheid en kan veel stress opleveren. Maar no worries, met deze tips en inspiratie wordt het vrijgezellenfeest gegarandeerd een succes! 

Stap 1: Kies een datum

Idealiter is een vrijgezellenfeest ongeveer twee maanden voor de bruiloft. Op deze manier heeft de bruid nog niet teveel ‘wedding stress’ en kan ze volop genieten van deze dag.

Zorg dat je weet wie de bruid op haar vrijgezellenfeest wil hebben en prik zo snel mogelijk een datum zodat iedereen erbij kan zijn. Ook omdat de leukste activiteiten snel volzet zijn is het aangeraden om op tijd te beginnen met plannen.

Stap 2: Kies een thema

Een thema geeft je houvast en maakt het vrijgezellenfeest extra speciaal.Als je een thema gekozen hebt, kun je een duidelijke dresscode doorgeven aan de gasten en kun je de uitnodigingen hier ook op aanpassen.

Een dresscode is een must want dit levert veel leukere foto’s op ; -) Enne, het is een stuk creatiever dan een jeans en tshirt met ‘bride squad’ erop #sorrynotsorry 

Vergeet de outfit van de bruid niet! ;-) Zorg dat deze  extra opvalt door bijvoorbeeld een andere kleur te kiezen dan de rest (wit?) of haar een bruidssluier te laten dragen.

 

Tips voor leuke vrijgezellenfeest thema’s:

– Maak het persoonlijk: heeft de bride to be of groom een unieke hobby of job zoals politieagent, brandweer, verpleegster? Dat leent zich perfect als (verkleed)thema!

andere vrijgezellen dresscode tips:

– coyote ugly / cowboy

– pretty in pink (of ‘glamourous in glitter/ ‘pretty in polkadots/ ‘ sexy in stripes..)

– the 50’s, 80’s of 90’s

– hollywood stars

– sex and the City

– en natuurlijk, het leukste thema ooit: Burlesque!

Stap 3: Kies de juiste activiteit

 

Wanneer je als thema voor het vrijgezellenfeest burlesque kiest, is natuurlijk alleen maar logisch dat je een Kama burlesque workshop boekt als activiteit! :-) Dit is een unieke activiteit waar iedereen veel plezier aan zal beleven.

Andere veel gekozen vrijgezellen activiteiten voor vrouwen zijn: een stadsspel, cocktail workshop, make up workshop, wellness dag, kookworkshop of een andere creatieve (dans)workshop. Houd bij je keuze voor de activiteit uiteraard vooral rekening met wat de bruid het leukste zou vinden. Niet iedereen gaat de gekozen activiteit even leuk vinden, en dat is ok, het draait om te bruid! 

 

Bij het kiezen van de vrijgezellen activiteit is het verder belangrijk dat je rekening houdt met het volgende:

de vrijgezellen groep: vaak zijn er zowel vriendinnen als familie aanwezig, met verschillende leeftijden en interesses. Een obstakel baan klinkt voor jou misschien als een top idee, maar de oma van de bruid denkt daar misschien anders over ;-) 

het weer: Het regent nu eenmaal nogal vaak in België en Nederland en je wilt niet dat de activiteit letterlijk in het water valt hierdoor.

– het budget: spreek op voorhand af wat het budget per persoon is en laat dit bedrag al overmaken naar jou. Op deze manier vermijd je dat je met veel cash geld over straat moet wandelen, of dat je na de vrijgezellendag nog bij iedereen geld moet gaan sprokkelen. 

zorg tot slot voor duidelijke afspraken met de organisator van de activiteit en check reviews van dit bedrijf. Het laatste wat je wilt is dat DE activiteit van de dag tegenvalt. 

 

Stap 4: Zet de puntjes op de i

Dubbelcheck alles! Hoe ver zijn alle activiteiten van elkaar? Heb je tijd genoeg? Waar kun je parkeren? of heb je ander vervoer geregeld? waar ga je eten? hoe haal je de bruid op?

Het laatste wat je wilt is dat jij zelf niet van de dag kunt genieten omdat je teveel stress hebt, of dat alles fout loopt doordat je iets over het hoofd hebt gezien.

 

Doe een burlesque workshop als vrijgezellen activiteit!

Uiteraard vinden wij bij Kama een burlesque workshop DE leukste activiteit voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Het is leerrijk, leuk en uniek, en er zal zeker nog lang over worden nagepraat ; -)

Bij Kama bieden wij sinds 2013 vrijgezellenfeesten aan dus je kunt met een gerust hart bij ons boeken. Wij zorgen voor een geschikte danszaal (inbegrepen in de prijs), de dansattributen zoals boa’s en handschoenen en een burlesque cadeautje voor de bruid + diploma’s voor alle deelnemers.

Boek nu je burlesque workshop via kamaworld.be/workshops

Eliza Kama

Eliza Kama is de eigenaresse van KAMA . Ze is een burlesque danseres en lerares en daarnaast is zij ook vrouwencoach en spreker. (elizevdplas.com)

Geef een antwoord