Vijf tips voor een mooie striptease dans

Je bekijkt nu Vijf tips voor een mooie striptease dans

Vijf tips voor een mooie striptease dans

Vijf tips voor een mooie striptease dans

Een striptease dans is niet alleen leuk voor diegene waarvoor je danst…  als je het goed aanpakt is het vooral leuk voor jou!

In deze blog deel ik 10 tips voor een mooie striptease dans, die ervoor zorgen dat jij kunt stralen.

Striptease dans tip 1: mindset

Het begint allemaal met een sexy mindset. Je kunt pas sensualiteit uitstralen als je je sensueel voelt.

Wat mij altijd helpt om in de juiste mindset te komen is om enkele mantra’s te herhalen, zoals: ‘ik ben super sensueel’!

Striptease dans tip 2: zelfvertrouwen

Ooit een onzekere stripster gezien? Nee dus! Hoewel deze sexy danseressen ook maar mensen zijn en dus wel degelijk over onzekerheden en imperfecties beschikken, stralen ze te allen tijde zelfvertrouwen en sensualiteit uit wanneer ze optreden.

Tip één is dan ook: straal altijd super veel zelfvertrouwen uit.

Je houding speelt hierin een grote rol dus zorg dat je mooi rechtop staat. Dus ook je schouders iets naar achteren en kantel je bekken voor een mooi silhouet.

Striptease dans tip 3: kleding en make up

Het draait om allemaal om zelfvertrouwen dus kies sensuele kleding uit waar jij je op je best in voelt, make up wat jou laat stralen en maak het geheel af met de juiste accessoires en hakken. Tenzij je niet goed op hakken kunt dansen natuurlijk, dan kun je het beter zonder doen :- )

Houd er bij het kiezen van je outfit ook rekening mee dat je het op een flatterende manier uit moet kunnen doen. Dingen over je hoofd uit doen is geen goed idee. Kies liever voor iets met knoopjes, haakjes of een rits…

Striptease tip 4: vertraag en raak jezelf aan

Vertraag en raak jezelf aan. Dit ziet er super sensueel uit en zorgt ervoor dat de spanning wordt opgebouwd! Doe je kleding ook niet te snel uit maar neem uitgebreid je tijd om te ‘teasen’.

Striptease tip 5: geniet ervan

Last but not least: geniet ervan!

Tref de nodige voorbereidingen, maar maak je vooral niet te veel zorgen over wat er fout kan gaan. What is the worst that can happen? Het is striptease, geen hart operatie ; -)

Als je struikelt maak er dan een grapje van zoals Burlesque danseressen dat ook doen: knipoog, lach en dans vrolijk verder. Er is niets sexier dan humor en zelfvertrouwen!

 

Ik wens je heel veel plezier en als je nog vragen hebt,

reageer hieronder!

 

Liefs,

Eliza 

 

P.s Wist je dat ook een striptease workshop kunt boeken bij Kama?

In deze workshop leer je alles over sensueel dansen en stripteasen!

Eliza Kama

Eliza Kama is de eigenaresse van KAMA . Ze is een burlesque danseres en lerares en daarnaast is zij ook vrouwencoach en spreker. (elizevdplas.com)

Geef een antwoord