Privélessen, open workshops en cursussen

LET OP: Vanaf januari 2018 zullen de wekelijkse lessen in Mechelen en Berchem op vraag van Eliza Kama worden overgenomen door Davina.

 

 

     

 

     

 

Onze cursussen en lessen: 

-Burlesque (beginners en gevorderden): Leer de kunst van het verleiden en voel je op en top vrouwelijk en zelfverzekerd! 

 

-Burlesque Fitness: exclusief bij Kama, sinds januari 2016! Burlesque fitness is een unieke work out, ontworpen door Eliza Kama.

 

-Striptease dance: exclusief bij Kama sinds september 2017

De nieuwe cursus strip, dance and tease start op donderdag 22 februari in Antwerpen!

Tijdens deze cursus leer je:

  • een stripdance choreo op moderne muziek 
  • hoe je een mooie striptease routine kan doen voor je partner
  • de kunst van een mooie lapdance
  • werken we aan houding en mimiek, classic moves en poses
  • leer je de basis van chairdance en exotic floorwork
  • dansen we met prop zoals hoed en stropdas
Prijs, locatie en meer informatie                                                                                                            Ik schrijf mij in!
  
 

OPEN WORKSHOPS in 2018:

 

Meerder keren per jaar geeft Eliza Kama workshops in alle regio’s van België! Hieronder vind je voorlopige planning voor 2018. 

 

Mechelen: 27 januari : dansschool Dansparant -Leopoldstraat 98 Mechelen

14 uur (tot 16 uur): workshop Burlesque beginners: leer de basis van Burlesque en dans met stoel, verenboa, hoed en handschoenen.  >nog plaatsen!

 

Hasselt: 10 februari – Bodyfit -Meerdegatstraat 153B Alken (regio Hasselt)

VOLZET! 13 uur: workshop Burlesque beginners: leer de basis van Burlesque en dans met stoel, verenboa, hoed en handschoenen. 

VOLZET! 15 uur: Valentijn Lapdance en striptease workshop: je leert stap voor stap een mooie lapdance en striptease dans: verras je partner!

 

Gent: 24 februari: Dansschool Planeet Mars- Land van Waaslaan 78 Gent

13 uur: Burlesque beginners: leer de basis van Burlesque en dans met stoel, verenboa, hoed en handschoenen.  >nog plaatsen!

15 uur (tot 17u): Burlesque the Movie choreo- leer een mooie choreo op het nummer welcome to Burlesque van Cher, uit de film Burlesque. >nog plaatsen!

 

Antwerpen: 10 maart: Dancepoint – Du Chastellei 78, 2170 Antwerpen

13 uur: workshop Burlesque The movie choreo: leer een mooie choreo op het nummer welcome to Burlesque van Cher, uit de film Burlesque.  >nog plaatsen!

15 uur: Lapdance en striptease workshop: je leert stap voor stap een mooie lapdance en striptease dans: verras je partner! >nog plaatsen!

Prijs: al deze workshops zijn 20 euro per persoon. Deze prijs is inclusief het gebruik van attributen, plat/bruis water én 20% korting in Burlesqueshop.be om je perfecte outfit voor de workshop te kopen!

ACTIE: Geef je op voor 1 februari en betaal maar 15 euro! 

 

Ik schrijf mij in!

Volg ons ook zeker via Facebook om op de hoogte zijn: de cursussen zijn altijd snel volzet!

facebook.com/kamaburlesque

 

 

Enkele reacties van dames die les volgden bij Eliza (Dieuwke):

Dounia (Edegem):  Als je meer zelfvertrouwen wilt, Is dit het juiste adres :) Ik heb op korte tijd een enorme boost gehad. Het maakt je gelukkig. En vooral: het is enorm leuk om te doen! Ik ben fan!!!

Loes (Mechelen): Hoe een uurtje dansen in de week veel meer betekenis kreeg. 
Niet alleen geeft het een serieuze zelfvertrouwenboost, maar heb ik ook dames leren kennen met hetzelfde idee. Dieuwke is over heel de lijn een pracht van een dame die ons met al haar passie inspireert om onszelf te zijn. Super blij dat ik dit heb ontdekt!

Sien (Antwerpen): Ik volg sinds september (2016) de Burlesque Fitness lessen en man, wat is dat leuk! Muziek van die stijl, fitnessbewegingen die gebaseerd zijn op Burlesquemoves, af en toe wat lenigheidsoefeningen, een professionele opbouw van de lessen en een immer enthousiaste en aanmoedigende lesgeefster! En wees maar zeker: het is een work-out :-)! Echt een heeeeeeeeele harde aanrader!!!

Lindy (Mortsel): Eerst een workshop Burlesque gevolgd. Dat was 100% genieten, lachen, ontdekken… zo fantastisch dat wij ons hebben ingeschreven voor een lessenreeks.
Voor mij betekent Burlesque meer dan dansen, het geeft mij vooral meer zelfvertrouwen. 

 

Liever een priveles?

Ik kom graag bij jou thuis om je in de privacy van je eigen huis te begeleiden in Burlesque/ striptease of voor een Fitness les!

Je kunt ook op locatie komen in Antwerpen.

Tijdstip en dagen: Een privéles is mogelijk van maandag t/m zondag, in overleg.  

Prijs vanaf 65 euro voor 75 minuten. (max 1 persoon, bij jou thuis, excl vervoerskosten).

Vanaf 5 lessen krijgt je een korting van 10% op het totaalbedrag.

Contacteer mij met je vragen of om jouw les te boeken!   Boek jouw privéles

[/row]