Algemene Voorwaarden

KAMA Bedrijfssgegevens:

Maatschappelijk zetel:
Coppenolstraat 14/101 – 2000 Antwerpen
BTW nr: 0542.352.041

Postadres: Kama Burlesque Bar, Oudaan 15/29 2000 Antwerpen.

www.kamaworld.be
KBC Antwerpen – Business Pro rekening: IBAN BE50 7350 3453 5018
EUR BIC KREDBEBB


Wanneer je boekt bij Kama ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. We raden je dan ook aan deze even te lezen alvorens te boeken. Om te boeken bij KAMA dien je minimaal 18 jaar te zijn. Onze cursussen en workshops zijn ook uitsluitend voor 18+ dames. (tenzij anders vermeld)

Concreet: Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaar je je uitdrukkelijk akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. Deze voorwaarden gelden altijd, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk vermeld door Kama. 

Copyright website:

De inhoud van deze site , met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden (foto en video) e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan KAMAworld of rechthoudende derden.

Wil je dus een foto gebruiken van deze website, vraag hier dan even goedkeuring voor. Voor onze Facebook pagina geldt dit niet: alle foto’s die op onze Facebook en pagina staan mag je vrij gebruiken.

Dat vinden we zelfs leuk: delen maar! :-) (www.facebook.com/kamaburlesque en kamaeliza)

Vermeld Kama en onze website (kamaworld.be en/of eliza.kamaworld.be) er dan wel bij even bij.

 

Prijzen:

Onze prijzen zijn zoals vermeld op deze website. Wanneer wij een korting geven of een offerte op maat maken bevestigen wij dit steeds via email. De offertes hebben een beperkte geldigheid: dit wordt steeds vermeld in de offerte.

 

Acties, kortingen en cadeaubonnen.

 1. Iedere actie,- kortingscode, of cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Na vervaldatum kan de actie,- kortings-, of cadeaubon niet meer worden gebruikt
 2. Het tegoed van actie,- kortingscodes moet in één keer worden besteed en behoort toe tot 1 persoon (tenzij anders vermeld)
 3. Actie,- of kortingscodes, of cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld 
 4. Actie,- of kortingscodes, of cadeaubonnen zijn niet geldig op shows en events

Onze diensten.

Hier vind je de voorwaarden voor elk van onze diensten terug. Hier beantwoorden we ook vragen over hoe een boeking en de betalingen verlopen en wat je moet doen als je wilt annuleren. 

 

 

Lessen en cursussen:

Inschrijven voor een cursus: Je kunt gemakkelijk via deze site (kamaworld.be) inschrijven voor een de cursus via het inschrijvings- of contactformulier.

Uiteraard kun je ook mailen naar info@kamaworld.be. 

Dit is een vrijblijvende aanvraag. Wij zullen je (uitsluitend) via email contacteren en de bankgegevens doormailen. 

Wanneer je het inschrijvingsgeld hebt betaald op de door ons doorgegeven bankrekening ontvang je via email een bevestiging van ons en ben je definitief ingeschreven voor de cursus. Je bent dan ook zeker van je plaats.

 

Praktisch cursussen:

De lessen burlesque en stripdance duren 2 uren. De Fitness lessen 1 uur. 

We behouden ons steeds het recht voor de locatie te wijzigen wanneer het door onvoorziene omstandigheden niet meer op die locatie door zou kunnen gaan. 

Prijzen gelden zoals op de website vermeld.

Je bent pas definitief ingeschreven voor de cursus na betaling en bevestiging hiervan door ons via email of door middel van een ondertekend inschrijvingsformulier.

 

Een privéles /coaching/ masterclass/retrait  van Eliza Kama boek je door te mailen naar eliza@kamaworld.be of via eliza.kamaworld.be

Prijzen en voorwaarden gelden zoals op de website vermeld: zie eliza.kamaworld.be

 

Annulatie: Het kosteloos annuleren van een privéles kan tot 7 werkdagen voor de (eerst)geboekte les. 

Na 7 dagen brengen wij 50% van het totaalbedrag voor 1 les in rekening. Annuleren dient altijd schriftelijk (via email) te gebeuren via eliza@kamaworld.be. 

Het annuleren van je deelname aan een cursus kan kosteloos tot 14 dagen voor de startdatum van de cursus, daarna brengen wij een administratie kost van 25 euro in rekening. Bij annulatie na 14 dagen voor de cursus wordt het betaalde cursusgeld niet terugbetaald.

Annuleren dient altijd schriftelijk, via email te gebeuren: info@kamaworld.be 

Kama heeft het recht cursussen tot 2 dagen voor de aanvang van de cursus te annuleren. 

Indien Kama besluit om een cursus te annuleren zal Kama uiteraard jouw cursusgeld volledig terugbetalen. 

Bij ziekte: wanneer jij door ziekte of een andere omstandigheid 1 les mist van de Burlesque cursus zullen we proberen je een vervangende les aan te bieden: eventueel op een andere locatie, of een fitness les. Dit is een tegemoetkoming van onze kant: je kunt hier geen rechten aan ontlenen. 

Bij ziekte van de lerares: wanneer de lerares ziek is of door andere omstandigheden de les niet kan geven zullen wij proberen een vervangend lerares te regelen zodat de les die avond gewoon door kan gaan. Indien dit niet lukt zullen wij je op de hoogte stellen via email dat de les helaas wordt  geannuleerd en ontvang jij een tegoedbon voor een andere les. 

 

 

 

Workshops en arrangementen

Informatie over de duur, inhoud en prijzen van de workshops en arrangementen vind je terug op deze website.

 

Hoe verloopt een boeking?

1. Wanneer je een workshop wilt boeken doe je een eerste aanvraag: dit kan o.a door een formulier op deze website in te vullen, telefonisch of via email. 

2. Wij controleren de beschikbaarheid en geven verder informatie, altijd via email. We proberen altijd binnen 2 dagen te antwoorden.

Krijg je geen antwoord? Dan is er iets fout gegaan want we antwoorden je natuurlijk altijd! Bel ons dan even en laat een voicemailberichtje achter. Wij bellen niet terug zonder een voicemailbericht. 

3. Wil je boeken, dan doe je dit altijd schriftelijk: via email. Wij nemen dan een optie voor jou op het door jou gewenste tijdstip en datum en sturen je onze bankgegevens voor de betaling van het voorschot: 100 euro tot 12 personen of 200 euro vanaf 12 personen. Je mag natuurlijk ook ineens het hele bedrag betalen. 

De optie is 10 dagen geldig: Je optie vervalt wanneer wij na deze 10 dagen nog geen betaling hebben ontvangen. Maar we sturen je altijd eerst nog een reminder. 

4. Zodra wij je betaling hebben ontvangen bevestigen wij dit via email en is jouw reservatie voor de workshop helemaal in orde! 

Let op: Je boeking is dus pas definitief nadat je betaald hebt, én wij de ontvangst van deze betaling bevestigd hebben via email. 

 

Betaling: 

Wanneer je optie hebt op een datum en tijdstip dien je deze boeking binnen 10 dagen te bevestigen door de betaling van het voorschot, of het totaalbedrag. Betaal je niet op tijd dan komt je optie te vervallen. 

Het voorschot stort je op onze bankrekening met vermelding van de workshop datum, tijdstip en locatie:

bijvoorbeeld: 2 juni 14 uur Antwerpen.

Het resterende bedrag kun je de dag van de workshop cash voldoen of ook via overschrijving: dit dient uiterlijk 2 dagen voor de workshop op onze rekening te staan.

 

De prijzen van de workshops en arrangementen gelden zoals vermeld op deze website. Al onze workshops en arrangementen hanteren een prijs bij een minimum van 8 personen. Dit wil zeggen dat wanneer er minder dan 8 personen deelnemen aan de workshop, zij voor 8 personen dienen te betalen. Vanaf 15 personen geven wij een korting: vraag ons naar een offerte op maat.  

Annuleringen en wijzigingen. 

Kama kiest een lerares en locatie (in uw stad naar keuze). Wanneer de lerares of de locatie door omstandigheden (niet meer) beschikbaar is, kunnen wij deze te alle tijde wijzigen. 

Wanneer de workshop door omstandigheden van onze kant geannuleerd wordt betalen we uiteraard het reeds betaalde bedrag/voorschot terug. We zorgen bij ziekte altijd voor een vervangende lerares.

Wanneer jij de workshop wilt annuleren kan dit kosteloos tot 14 werkdagen voor de workshop. Daarna wordt het voorschot NIET terugbetaald. Indien het totaalbedrag reeds werd betaald, brengen wij 75% hiervan in rekening.

Het aantal personen kan tot 14 werkdagen voor de workshop kosteloos gewijzigd worden. Na 14 dagen betalen wij maximaal de annulering van 1 persoon terug, bij de annulering van meerdere personen worden deze personen in rekening gebracht. 

 

Bij masterclasses is je deelname definitief: dit wil zeggen dat je inschrijvingsgeld NIET wordt terugbetaald. Je mag natuurlijk wel iemand anders in jouw plaats laten gaan.

 

Annuleren dient altijd schriftelijk, via email te gebeuren: info@kamaworld.be 

Force Majeure: Indien workshops of cursussen niet kan doorgaan door omstandigheden buiten onze macht: zoals natuurrampen, oorlog, overheidsbepalingen, .. worden voorschotten niet terugbetaald, maar kan de workshop verplaatst worden of zullen wij een tegoedbon/cadeaubon  geven ter waarde van het betaalde voorschotbedrag. (de voorwaarden van de cadeaubon zijn volledig door ons te kiezen)

 

Locaties. 

Kama maakt gebruikt van verschillende locaties/ zalen in heel België. Wij kunnen deze locaties steeds wijzigen als dit nodig is en zullen je dan uiteraard op de hoogte brengen hiervan. In de zalen gelden de voorwaarden zoals vastgesteld door die locatie. Kama is hier niet verantwoordelijk voor. 

In de door ons gebruikte locaties/zalen gelden steeds de voorwaarden/huisregels zoals die opgemaakt werden voor die locatie. Deze dienen te worden nageleefd door alle deelneemsters aan de workshop. Kama is bovendien niet aansprakelijk voor enig letsel dat wordt opgelopen voortvloeiende uit het gebruik van deze zaal/locatie. 

Wanneer wij een workshop geven op jouw eigen locatie moeten er minimaal: voldoende stoelen (zonder armleuning) en 3 stopcontacten aanwezig zijn. Verder dient de vloer geschikt te zijn om op te dansen met hakken. [/accordion-item]

 

Wat dient er minimaal aanwezig te zijn?

De ruimte:

Eliza heeft een vlak oppervlak en minimale vrije oppervlakte nodig van 3 m2 om op te treden. 

Het liefste heeft zij een podium/verhoging om op te dansen, zodat al het publiek haar goed kan zien. 

 

Extra:

Indien haar act dit vraagt heeft zij ook een stevige stoel nodig, zonder beschadigingen en zonder armleuningen.

Er dient verder een goede muziekinstallatie aanwezig te zijn, waarop Eliza haar usb-stick kan aansluiten.

Tot slot dient er een aparte ruimte te zijn waar Eliza zich kan omkleden en haar spullen veilig kan opbergen: dit dient een verwarmde ruimte te zijn, voldoende verlicht, met passpiegel.

 

Betaling en boeking:

1. Wanneer je een Eliza Kama show wilt boeken doe je een eerste aanvraag: dit kan o.a door een formulier op deze website in te vullen, telefonisch of via email. 

2. Wij controleren de beschikbaarheid en geven verdere informatie, altijd via email. We proberen altijd binnen 2 dagen te antwoorden.

Krijg je geen antwoord? Dan is er iets fout gegaan want we antwoorden je natuurlijk altijd! Bel ons dan even en laat een voicemailberichtje achter. Wij bellen niet terug zonder een voicemailbericht. 

3. Wil je boeken, dan doe je dit altijd schriftelijk: via email. Wij nemen dan een optie voor jou op het door jou gewenste tijdstip en datum en sturen je de factuur voor de betaling.

4. Zodra wij je betaling hebben ontvangen bevestigen wij dit via email en is jouw boeking helemaal in orde! 

Let op: Je boeking is dus pas definitief nadat je de factuur betaald hebt, én wij de ontvangst van deze betaling bevestigd hebben via email. 

 

Annuleringsvoorwaarden van boeking Kama acts:

Annuleren door jou is kosteloos mogelijk tot 20 dagen voor de show. Bij annulatie na 20 dagen brengen wij 75% van de kosten in rekening. Annulatie 2 dagen voor de show (of later): 100% van het totaalbedrag.

Annuleren dient altijd schriftelijk, via email te gebeuren. 

In het geval van een annulatie van KAMA’s kant zullen wij het betaalde bedrag 100% terugbetalen binnen 1 week.

Kama behoudt zich het recht voor om een optreden te annuleren wanneer er niet aan alle voorwaarden is voldaan. (er is bijvoorbeeld geen goede muziekinstallatie aanwezig of geen stoel..)

Annuleringsvoorwaarden Kama shows:

Gekochte tickets worden niet terugbetaald. Je mag ons wel contacteren en iemand anders in jouw plaats sturen.

Je dient hiervoor een email te sturen naar info@kamaworld.be

 

 

Tot slot

 1. De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of advies aan de gebruiker worden beschouwd. 
 2. De inhoud van de site (links en deze algemene voorwaarden inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Je vind de meest recente versie steeds hier terug.
 3. KAMAworld geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.
 4. Onder “schriftelijk” wordt in deze algemene voorwaarden tevens verstaan: per e-mail, per fax of enige andere wijze van communicatie die met het oog op de stand der techniek en de in het maatschappelijk verkeer geldende opvattingen hiermee gelijk kan worden gesteld. Mooi gezegd toch. : – )
 5. De door KAMAworld gehanteerde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. 

AANSPRAKELIJKHEID

De wederpartij kan KAMAworld niet ter verantwoording roepen, enige schade verhalen op financiële of andere wijze, welke opgelopen werd tijdens, voor of na een KAMAworld presentatie, evenement, les of voortvloeiende uit een andere overeenkomst met KAMAworld. De wederpartij dient zichzelf hier voor te verzekeren.

TOEPASSELIJK RECHT/BEVOEGDE RECHTER

 1. Op de tussen KAMAworld en de wederpartij gesloten overeenkomst is uitsluitend Belgisch recht van toepassing. De eventuele geschillen die uit deze overeenkomst voortvloeien zullen eveneens naar Belgisch recht worden beslecht.
 2. Voor geschillen met de consument, geldt dat binnen 1 (één) maand nadat KAMAworld aan hem kenbaar heeft gemaakt dat de zaak aan de rechter zal worden voorgelegd, de consument kenbaar kan maken dat hij kiest voor beslechting van het geschil door de wettelijk bevoegde rechter.