Zelfverzekerd Strippen? Verras je partner!

Maak van je striptease een succes met deze tips van de professionals zelf en verras je partner!

Ooit een onzekere stripster gezien? Nee dus! Hoewel deze sexy danseressen ook maar mensen zijn en dus wel degelijk over onzekerheden en imperfecties beschikken, stralen ze zelfvertrouwen, sensualiteit en seksualiteit uit wanneer ze optreden.

  1. Het begint allemaal bij je sexy voelen: hoe afgezaagd het ook klinkt: als je je niet sexy voelt straal je dit ook niet uit. Kies kledij waar jij je het best in voelt, make up wat jou zelfverzekerd maakt en vergeet niet te scheren ;-) Tenzij je een full bush natuurlijk het meest sexy vindt.
  2. Voel je je nog steeds niet sexy? Kies dan een alter ego: bijna elke stripper heeft een artiestennaam. Bedenk een artiestennaam voor jezelf en transformeer jezelf even in iemand anders: een sexy, zelfverzekerde stipster! Dit kun je doen door bijvoorbeeld een leuke pruik op te zetten, een neptattoo te laten zetten(ook goed om bijv moedervlekken of andere dingen waar je onzeker over bent te bedekken) of een ‘kostuum’ aan te doen.
  3. Werk met laagjes en accessoires. Dit geeft je tijd om terwijl je stript langzaam te wennen aan het idee dat je uit de kleren gaat én zorgt er tegelijk voor dat je ‘act’ langer duurt en de spanning langzaam wordt opgebouwd. Draag bijvoorbeeld een kort broekje over een string, panty’s, handschoenen en natuurlijk: tepelplakkers! Deze sexy plakkers hou je natuurlijk op wat er gelijk voor zorgt dat je niet helemaal naakt bent.
  4. Lachen mag! Steeds ‘sexy’ kijken is vermoeiend en door te lachen lijk je zelfverzekerder. Lach dus af en toe verleidelijk en wissel af met een knipoog, handkusje..
  5. Draag hakken. Hakken maken je automatisch langer, slanker, vrouwelijker en zorgen voor een mooiere houding. Als je er niet goed op kunt blijven staan bedenk je dan dat je ze toch niet lang hoeft aan te houden ;-)
  6. De locatie kan je act maken of kraken en is erg belangrijk voor de sfeer: berg niet sexy items zoals rekeningen, kinderspeelgoed etc op, steek kaarsen aan en zorg voor een aangename temperatuur.
  7. Kies een leuk achtergrondmuziekje en oefen hierop een paar keer je bewegingen en het langzaam uittrekken van je kledij en lingerie.
  8. Maar de allerbelangrijkste tip is: geniet ervan! Je inzet zal zeker worden geapprecieerd en als je struikelt maak er dan een grapje van zoals Burlesque danseressen dat ook doen: striptease met een vleugje humor. Humor is namelijk ook hartstikke sexy!

Heb je na je eerste striptease de smaak te pakken of heb je behoefte aan meer tips voordat je stap durft wagen? Laat het mij weten door hieronder een reactie achter te laten!

Tip: Bij KAMA kun je leerzame en leuke Striptease en Burlesque workshops boeken vanaf 27,50 euro per persoon!

Klik hier voor meer informatie, of neem contact met mij op via email. Verwen je partner! En geniet er natuurlijk zelf ook van.

Xx Eliza Kama 

by Dieuwke Elize

Dieuwke is eigenaresse van KAMA