The M word.

Masturberen, een must.

Masturberen is heerlijk! Je hebt de touwtjes volledig in handen, bepaalt hoe lang, hoe hard, waar, hoe, wanneer én als je wilt kun je zelfs je sokken aanhouden :-)

Hoewel het algemeen geweten is dat zowel mannen als vrouwen masturberen doen vrouwen hier vaak erg mysterieus over, zeker ten opzichte van hun partner. Masturberen is echter vaak hét geheim van een goed seksleven.
Niet veel dames geven het toe, maar er zijn veel vrouwen die alleen een orgasme kunnen krijgen wanneer ze masturberen. Spijtig, want op deze manier doe je jezelf (en je relatie) tekort.

Door te masturberen leerde je waarschijnlijk al jaren geleden je eigen lichaam kennen. Inmiddels ken je dan ook de snelste en makkelijkste manier om jezelf het meest intense orgasme te geven.. Maar je kunt niet verwachten dat je partner jou zonder jouw hulp net zo perfect kan plezieren. Betrek je partner hier dus bij! Een goede partner voelt zich niet beledigd wanneer je hem tips geeft: hij wil jou graag plezieren. Elke vrouw is anders dus hoeveel bedpartners hij ook gehad heeft, je zult toch echt moeten aangeven wat werkt voor jou. Dus niet faken, maar spreken.

Geef aan welke plekjes voor jou gevoelig zijn of beter nog, doe het voor! Ook een vibrator of ander seksspeeltje kun je samen met je partner gebruiken. Eva Longoria zei: “ De beste seks die ik ooit had, had ik met mijn vibrator”. Maar waarom zou je er geen trio van maken met je vriend én je vibrator!?

Tot nu toe heb ik het vooral over de lichamelijke aspecten van masturbatie gehad maar de psychologische aspecten zijn ook belangrijk: Als je tijdens het masturberen bepaalde fantasieën hebt, deel deze dan met je partner. Zorg ook dat je helemaal jezelf kunt zijn bij hem, dat je geen schaamtegevoel hebt.. dus wil je graag je sokken aanhouden, doe dit dan gewoon ;-)

Als je niet goed weet hoe je over het M word kunt beginnen kun je je partner een spannend cadeau geven: de speeltjes van We Vibe plezieren zowel jou als hem en er zijn ook veel leuke (bord)spelletjes met sexy vragen en opdrachten om elkaars fantasieën te ontdekken. Neem een kijkje in de KAMA shop!

Veel plezier ;-)
Laat hieronder een reactie achter of mail naar info@kamaworld.be.

Xx Dieuwke Elize

by Dieuwke Elize

Dieuwke is eigenaresse van KAMA