privelessen en coaching

 

Privé coaching

 

     

 

 

Over Eliza Kama: 

Eliza Kama is eigenaresse van Burlesque Shop, Burlesque Bar en Kama burlesque en ruim 10 jaar professioneel burlesque danseres en lerares.

Je kunt bij Eliza Kama coaching volgen als beginner of als gevorderde. Hiervoor werkt zij ook samen met Miss Behave en Davina.

De lessen zijn ook voor mannen!

Gevorderde danseressen bieden we onder andere hulp bij het ontwikkelen/verbeteren van acts en hoe je jezelf als artiest in de markt zet. Ben je geen professioneel danseres? Dan leren we jou Burlesque en Striptease zodat je helemaal in je sensuele kracht kunt staan.

Eliza bedenkt graag een act op maat voor je. Om je partner mee te verrassen,.. of gewoon voor jezelf. 

Leen (43 jaar):  Eliza is een op en top sensuele en krachtige vrouw. Haar lessen hebben mij ontzettend veel geholpen en ik heb er dagelijks iets aan. Eigenlijk wist ik niet hoe hard ik het nodig had, tot ik er aan begon. Elke vrouw zou coaching van Eliza Kama moeten doen!

Meer weten over Eliza Kama? Ga dan naar www.eliza.kamaworld.be

Hoe kan Eliza Kama jou helpen?

 

Daarom kies je voor coaching door Eliza Kama:

 • Elk coaching traject is persoonlijk en 100% vertrouwelijk.
 • Er zijn 2 trajecten: een traject voor professionals (life/business/health coaches of dans leraressen) en voor particulieren.
 • Ook mannen zijn welkom!
 • Eliza heeft 10 jaar ervaring als Burlesque danseres en 7 jaren ervaring als Burlesque coach/lerares. Ze werkt daarnaast samen met andere toppers uit de Vlaamse Burlesque wereld, zoals Miss Behave en Davina. 
 • Eliza Kama studeerde Business and Retail Management en is eigenaresse van 3 succesvolle bedrijven: haar kennis als ondernemer neemt ze mee in haar privécoaching. Ze leert je hoe jij zelf Burlesque lessen kunt opstarten of Burlesque onderdeel kan maken van jouw bestaande coachingtraject.
 • De coaching lessen kunnen doorgaan via ZOOM (beveiligd) of in Antwerpen, 7 dagen per week, wanneer het voor jou past.
 • Laat je leeftijd, maat of gebrek voor ritmegevoel  je niet tegenhouden! Sensualiteit is voor iedereen.
 • Eliza zorgt met haar humor en enthousiasme steeds voor een veilige sfeer waar elke vrouw op haar gemak is.
 • Het Kama Membership krijg jij 1 maand GRATIS. Lees er hier alles over.
 • Inclusief Kama lidkaart . Met je lidkaart krijg je onder andere korting op fotoshoots en masterclasses, in BurlesqueShop, in alle Tutti Passi winkels, bij Oh Yaz clothing, Atelier Maité, Nectarine.love... bekijk de hele lijst hier: kortingen lidkaart>
 • We hebben een unieke eigen locatie in Antwerpen: Burlesque Bar by Kama.  Dit is de enige Burlesque Bar in België! Hier word je helemaal ondergedompeld in een heerlijke, glamoureuze Burlesque sfeer en warm ontvangen door Eliza met koffie/thee/bubbels en chocolaatjes.
 • Je ontvangt een compleet werkboek en samenvattingen van elke les.
 • Na afronding van het traject ontvang je ook een certificaat.

 

 

 

Reacties:

Dounia (Edegem):  Als je meer zelfvertrouwen wilt, Is dit het juiste adres :) Ik heb op korte tijd een enorme boost gehad. Het maakt je gelukkig. En vooral: het is enorm leuk om te doen! Ik ben fan!!!  

Linda (Amsterdam): Uniek aan deze coaching is de combinatie van Burlesque dans en sensualiteit in het dagelijks leven. Eliza is voor mij de belichaming van het 'sensueel vrouw zijn' en ik heb ZO ontzettend veel geleerd. Ik vond de coaching life changing. Dankjewel Eliza! 

An (Mechelen): Ik stond echt versteld hoe Eliza zonder podium en in een alledaagse outfit, van elke beweging een ongelofelijke verleidelijke show maakte. De jaloersheid kroop heel even naar boven, maar gelukkig legde Eliza alles heel duidelijk uit en zorgt ze er snel voor dat je je volledig op je gemak voelt.
Van het begin tot het einde werd ik meegenomen in Eliza’s wereld van passie, sensualiteit, plezier, spelen en verleiden. Heerlijk om te mogen genieten van je vrouwelijkheid. Doen! Als je op zoek bent naar meer vrouwelijkheid en zelfvertrouwen”.

Tom (Groningen): Eliza hielp mij een professionele act samen te stellen én mijzelf als artiest te verkopen. Ze is niet alleen een prachtige danseres, ze is ook oprecht en daagt je uit. Ze is een voorbeeld voor mij en haar business tips zijn GEWELDIG.

 

Burlesque is healing for body, mind and soul. - Eliza Kama

                    

Of contacteer Eliza vrijblijvend via e-mail: eliza@kamaworld.be