DE KAMA CURSUSSEN

 

Leer Burlesque en Striptease en voel je super zelfverzekerd en sensueel:

Volg de online cursussen van Eliza Kama, waar en wanneer het voor jou past!

De videolessen en alle oefeningen blijven onbeperkt toegankelijk en kun je dus zo vaak herhalen als je wilt.

Je hebt geen ervaring nodig voor de cursussen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.

 

Extra bij onze cursussen:

- Toegang tot onze besloten Facebook groep voor members

- Kama lidkaart met kortingen bij alle Kama partners

 

Naar de online cursussen:

 

 

             

Het gezicht achter deze cursussen:

Eliza Kama is eigenaresse van Kama, Burlesque bar én Burlesque Shop, en Burlesque danseres en lerares met meer dan 10 jaar ervaring.

Ze weet als geen ander hoe ze vrouwen in hun sensuele kracht moeten zetten en is daar zelf het levende voorbeeld van. 

Meer lezen ook over Eliza Kama? > www.eliza.kamaworld.be

  

REACTIES van Kama cursisten:

Jolijn (Gent):

"Vrouwelijkheid, sensualiteit... dat het er mag zijn, ja, dat vond ik absoluut. Ik wilde het graag meer leren bewegen en leven. Van Eliza leerde ik heerlijke sensuele moves. Maar het was meer dan dat. Ik kon elke les opnieuw kijken in de spiegel en mezelf er zien staan als vrouw: een vrouw die sensueel mag zijn en vooral, een vrouw die er mag staan als vrouw! Het vrouwelijke zit niet enkel in de beweging, maar in het hele zijn. En dat komt ook prachtig aan bod in de lessen. De lessen bij Eliza Kama zijn zo bijzonder en zoveel meer dan enkel het aanleren van danspasjes. In het dagelijkse leven sta ik nu als gelukkige vrouw"

Tessa (Antwerpen):

"Een fantastische lerares en een sterke, prachtige vrouw die weet hoe ze vrouwen een boost van zelfvertrouwen moet geven!"

Ilonka (Gent):

"Eliza haar lessen zijn een enorme aanrader , iets dat elke vrouw zou moeten doen om je zelfvertrouwen te boosten. Ze is zeer goed in wat ze doet en brengt dit alles met een grote dosis enthousiasme en humor! Ik zou het aan iedereen aanbevelen!!

 

    

 

 

 

 

 

 

 

VOOR WIE?

Ons cursussen zijn voor ELKE vrouw: er plakt geen maat of leeftijd op sensualiteit en je hebt geen enkele danservaring nodig.

Eliza maakt fitness FUN, geeft concrete tips en opdrachten die jou helpen om in je sensuele kracht te staan en leert je stap voor stap alle Burlesque poses, walks en dansmoves om de inner showgirl in jou boven te halen. 

 

Bekijk de cursussen!