Erotische Homeparty: wat is dit eigenlijk?

Alle misvattingen over erotische homeparty’s worden rechtgezet: dit is hoe een sexy homeparty echt is!

Sexy home party’s, erotische party’s, passion party’s, upper dare party’s.. Wat voor naam je ze ook geeft, veel mensen weten niet wat er gebeurt op een dergelijke party. Wanneer ik zeg dat ik ‘zulke’ feesten geef krijg ik naast veel enthousiaste reacties dan ook vaak rare blikken. Daarom zou ik graag eens voor altijd duidelijk maken hoe een KAMA sexy home party echt in zijn werk gaat: misvattingen worden rechtgezet.

“Zulke party’s zijn alleen voor jonge mensen”

Hoewel een homeparty geschikt is voor iedereen die van seks wil genieten en meer wil leren over onze producten richten wij ons juist op een oudere doelgroep. Mensen die oprecht meer willen leren over erotiek, hun seksleven (terug) wat spannender willen maken.

“Iedereen heeft seks met elkaar tijdens zo’n feest!”

NEE. Het is geen seksfeest/swingersfeest! Het is een feestje bij je thuis waarbij een presentatrice je onze leukste en spannendste producten voorstelt. Je kunt deze producten aanraken, vragen stellen: het is een hele gezellige avond maar geen seksavond.

“Je moet verplicht veel besteden, met een minimaal aantal personen dus het is erg duur”

Bij de KAMA homeparty’s is geen minimaal bestedingsbedrag en geen minimaal aantal personen! In dit laatste zijn wij uniek: bij ons kunt je een party boeken vanaf 2 personen, of zelfs alleen, maar dat is natuurlijk niet echt een party ;-)

De enige kosten die je hebt zijn die voor eten en drankjes voor je vrienden.

“Mannen zijn nooit welkom”

Voor veel homeparty’s is dit inderdaad juist: enkel vrouwen zijn welkom. Om deze reden is een sexy homeparty voor veel mannen dan ook een groot mysterie.. Maar KAMA richt zich niet alleen op vrouwen maar ook op koppels en is daarmee uniek in België! Onze homeparty ‘Couples Dream’ is gericht op (hetero) koppels: je leert de leukste toys kennen om samen van te genieten en ook de mannen kunnen eindelijk hun vragen kwijt. Daarna gaan jullie samen zeker een leuke avond tegemoet ;-)

“Alleen singles kopen seksspeeltjes, seksspeeltjes zijn niet nodig als je een relatie hebt”

De positieve reacties op onze koppels homeparty’s laten al duidelijk zien dat ook in een relatie seksspeeltjes een erg leuke toevoeging kunnen zijn.. en soms zelfs een must. 40% van de vrouwen boven 30 jaar ondervindt wel eens problemen bij het vrijen en vaak kunnen seksspeeltjes hiervoor een oplossing bieden. Mannen zien hun vrouw natuurlijk ook graag genieten en het hele proces van het uitzoeken tot het uitproberen geeft je relatie en seksleven een extra impuls.

Heb jij al eens een homeparty gedaan? Zo ja, wat vond je ervan? Zo nee, wat houdt je tegen?

Laat hieronder een reactie achter of contacteer mij en boek een party, tot snel!

Xx Dieuwke

by Dieuwke Elize

Dieuwke is eigenaresse van KAMA