De beste vibrators

De top 5 vibrators die elke vrouw zeker moet proberen!

Er zijn zoveel merken en opties dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Laat dit je echter niet weerhouden om een vibrator te proberen! Waarom?
Waarom niet is een betere vraag! Een vibrator leert jou je gevoeligste plekjes kennen, het is de leukste manier om calorieën te verbranden, het is veilig, hij geeft niet op voordat jij je hoogtepunt hebt bereikt én zal nooit je hart breken ;-)

Gelukkig is het taboe rondom seksspeeltjes zo goed als verdwenen (Thanks Seks and the City!). Volgens een recent onderzoek heeft 1 op de 5 mensen een seksspeeltje en dit aantal wordt met de jaren alleen maar hoger. Volgens dit onderzoek zegt slechts 3% (!) van de Nederlandse vrouwen tussen 18 en 34 jaar nog nooit een vibrator gebruikt te hebben. Als je er dus nog geen hebt mis je echt wat. Bovendien hoef je niet eens een sexshop binnen te wandelen: je kunt gewoon online bestellen en je nieuwe vriendje wordt (anoniem en discreet) bij je thuis afgeleverd.
Natuurlijk is de voorkeur persoonlijk maar dit zijn naar mijn mening de 5 toppers die elke vrouw moet proberen.

1. The Rabbit: het best verkochte seksspeeltjes aller tijden is de Rabbit Vibrator. Ook wel de ‘tarzan’ genoemd. Naar schatting worden er elk jaar meer dan 6 miljoen verkocht. De rabbit vibrator vibreert, roteert én heeft een clitorisstimulator aan de schacht zitten. Het bijzondere hieraan is dat deze clitorisstimulator de vorm heeft van 2 konijnenoortjes. Bij de tarzan zijn dit geen konijnenoortjes maar bijvoorbeeld een vlinder of een andere vorm. Deze vibrator is vooral bekend geworden door een aflevering van Sex and the City en niet veel later noemde Oprah deze in haar magazine “ The Rolls-Royce of sex toys”.

2. LELO is een topmerk op het gebied van vrouwvriendelijke, veilige, moderne seksspeeltjes. Bovendien zijn de speeltjes van dit Zweedse merk prachtig vorm gegeven en komen ze met een kwaliteitsgarantie van 10 jaar. Een must have is bijvoorbeeld de GIGI G spot vibrator. Deze vibrator heeft een speciaal vormgegeven top welke de G spot stimuleert maar ook perfect gebruikt kan worden voor clitorisstimulaties. Hij is oplaadbaar, dus geen batterijen nodig! Ook is hij waterproof en biedt hij maar liefst 8 verschillende vibratiestanden.

3. Glazen vibrators: Ja je leest het goed! Hoewel het eerst even wennen is zijn de glazen vibrators van Icicles superveilig, duurzaam en als je eenmaal bekend met de voordelen van glas wil je niets anders meer. Leg je vibrator in de vriezer of koud water voor een koude sensatie of warm deze op in warm water. Ook zijn alle speeltjes van Icicles perfect waterproof.

4. SQWEEL: Dit merk maakt het beste orale seksspeeltje dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het wieltje met 10 tongen zorgt voor een perfect realistische orale seks ervaring. Volgens het magazine Cosmopolitan zorgt dit heerlijke apparaatje ervoor dat “je verlangt naar meer, snakt naar adem en spontaan verliefd wordt”.

5. OhmiBod: Hou je van muziek en seks? Combineer dan deze twee passies met elkaar!
De vibrators van het merk Ohmibod zijn draadloos te verbinden met je Iphone/Ipod of elke andere MP 3 speler. De vibraties worden automatisch aangepast naar het ritme van de muziek… Een zeer sexy gadget.

Kies altijd voor een betrouwbaar kwaliteitsmerk: een intiem speeltje is niet iets waar je op moet besparen. Nog een tip is om te kijken naar jouw persoonlijke behoeften: woon je nog bij je ouders? Dan is een muisstille vibrator zeker geen overbodige luxe.. nu nog zorgen dat je zelf geen lawaai maakt ;-) Geniet je graag in de douche? Controleer dan zeker of de vibrator waterproof is.
Gebruik tot slot altijd een goed glijmiddel en toycleaner. Op deze manier heb je veel langer plezier van je speeltje.

Tip: De SQweel vibrators zijn vanaf januari ook bij KAMA verkrijgbaar, alsook meer vibrators andere topmerken zoals CRAVE en Je Joue. Momenteel kun je nog shoppen met 20% korting op alle vibrators: voer kamawinter in als couponcode in je winkelwagentje!

Met welke vibrator of merk heb jij de beste ervaring? Ben je het eens met bovengenoemde top 5?
Deel je kennis!
Laat hieronder een reactie achter of mail naar info@kamaworld.be.

Xx Dieuwke Elize
Instagram: @dieuwkekama

by Dieuwke Elize

Dieuwke is eigenaresse van KAMA