cursussen en lessen in Duffel

REGIO DUFFEL

 

Burlesque Beginners cursus

5 weken: vanaf woensdag 4 maart.

Tijdstip: 20.30 u tot 22.30 uur. 

Locatie: Spring, Winkelstraat 7, Duffel

Inschrijvingsgeld: 150 euro

Schrijf je in en mail naar info@davina.be

 

De lessen in Duffel worden gegeven door: Davina 

 

Wat cursisten zeggen over de lessen van Davina:

Joke: ” Davina, nog eens bedankt voor onze super leuke lessen. De sfeer was open, ongedwongen en vrolijk. Daarom heb ik me nooit gegeneerd of ongemakkelijk gevoeld. Het was echt een toffe groep en ik heb je aan het einde heel terecht gezegd dat ik jullie allemaal ging missen. Voorlopig dan toch, want ik wil in het najaar graag terug meedoen. Je hebt me heel hard geholpen met de voorbereiding van mijn éérste act. Dankjewel ” 

Gerda: ” Dank je Davina voor de leuke cursus, maar ook voor zoveel meer, voor de levenswijsheid, het tot leven wekken van de reeds lang in slaap gevallen vrouwelijkheid, voor het herevalueren van eigenwaarden en het waard zijn om levensvreugde en plezier te mogen beleven. Als therapie na een scheiding kan dit ongelooflijk tellen. Merci Davina. Chapeau, je bent een pracht van een vrouw. Krachtig en gevoelig. ”