3 dagen Retreats in Nederland en België

 

     

 

 

Over onze retreats: 

Wanneer jij je graag omringt met andere zelfbewuste vrouwen, klaar bent om  uit je comfortzone te komen, en meer in je sensuele vrouwelijke kracht wilt staan…

dan is het 3 daagse retrait iets voor jou!

In deze 3 dagen word je helemaal ondergedompeld in de wereld van Burlesque en sensualiteit.

In het kort: ik leer je Burlesque en Striptease, aangevuld met mijn beste sensuele oefeningen, yin yoga en body love meditaties. Ook gaan we samen een echte Burlesque show kijken.

We sluiten het geweldige weekend af met een haar en make up workshop en boudoir fotoshoot waarin jij zult stralen.

Resultaat: Na het retreat stap jij gemakkelijk in je sensuele, vrouwelijke kracht en kan daar volop plezier aan beleven. Je zelfvertrouwen kreeg een grote boost, en je hebt nu alle tools in handen om dit in je dagelijkse leven verder te zetten.

Ik hoop dat je erbij bent!

Veel liefs, Eliza Kama (www.eliza.kamaworld.be

3 dagen Retraites Burlesque & Sensual Empowerment in 2020:

REACTIES

An (Mechelen): 

Ik stond echt versteld hoe Eliza zonder podium en in een alledaagse outfit, van elke beweging een ongelofelijke verleidelijke show maakte. De jaloersheid kroop heel even naar boven, maar gelukkig legde Eliza alles heel duidelijk uit en zorgt ze er snel voor dat je je volledig op je gemak voelt.
Van het begin tot het einde werd ik meegenomen in Eliza’s wereld van passie, sensualiteit, plezier, spelen en verleiden. Heerlijk om te mogen genieten van je vrouwelijkheid. Doen! Als je op zoek bent naar meer vrouwelijkheid en zelfvertrouwen”.

Sarah (Rosendaal): 

Ik heb genoten, geleerd en gelachen: Doen! Je krijgt er geen spijt van. De lessen en kennis van Eliza is ZO ontzettend waardevol en het contact met andere vrouwen maakt het af. Ik reed er met een klein hartje heen, maar bij terugkomst zei mij man meteen: je straalt! haha!

Jolijn (Gent):

Vrouwelijkheid, sensualiteit... dat het er mag zijn, ja, dat vond ik absoluut. Ik wilde het graag meer leren bewegen en leven. Van Eliza Kama leerde ik heerlijke sensuele moves. Maar het was meer dan dat. Ik kon elke les opnieuw kijken in de spiegel en mezelf er zien staan als vrouw: een vrouw die sensueel mag zijn en vooral, een vrouw die er mag staan als vrouw! Het vrouwelijke zit niet enkel in de beweging, maar in het hele zijn. Dat komt ook aan bod in de lessen. En net dat maakt de lessen bij Eliza Kama zo bijzonder en zoveel meer dan enkel het aanleren van danspasjes. Ik durf mezelf nu in het dagelijks leven ook als sensuele vrouw te laten zien. Ik mag mezelf tonen en ik ben een prachtige en krachtige vrouw! 

 

  

You can't say confidence, without saying DANCE! - Eliza Kama

                    

Of contacteer Eliza vrijblijvend via e-mail: eliza@kamaworld.be