Burlesque for Professionals: Dé Burlesque cursus voor dansleraren en coaches

 

Deze cursus is voor jou als jij:

 – Een wellness, health, sex of life coach bent.

Bestaat jouw doelgroep voornamelijk uit vrouwen en wil je graag je kennis en expertise uitbreiden om zo jouw klanten nog beter te kunnen helpen? 

Na het volgen van deze cursus leer jij vrouwen moeiteloos in hun vrouwelijke energie te stappen en hun sensualiteit te uiten, door middel van Burlesque dans. Op een ongedwongen manier en vol plezier leren zij loslaten en in het moment zijn. Door de slimme combinatie van powerposes, showgirl walks en sensuele dansmoves zal hun zelfvertrouwen binnen no time een boost krijgen.

– Een danslerares of yoga lerares bent

Geef je zelf dans- of yogalessen en wil je graag zelf Burlesque workshops en lessen gaan geven?

Na het volgen van deze cursus heb je niet alleen kennis over de historie van Burlesque, maar ken je ook alle classic Burlesque bewegingen (van shimmy tot bump’s & grinds), burlesque chairdance, floorwork én de kunst van striptease (glove peels, stocking peels). 

Eliza leert je hoe je jouw leerlingen kunt begeleiden in het ontwikkelen van een burlesque personage en hoe je jouw lessen het beste vormt geeft. Je leert ook een (beginners)Burlesque choreografie om aan jouw leerlingen aan te leren en na de cursus zul jij zelf moeiteloos nieuwe choreo’s kunnen maken. 

Op aanvraag kan Eliza je ook opleiden tot Burlesque Fitness lerares. Dit is een mooie aanvulling op de Burlesque lessen.

Lees hier meer over Burlesque Fitness: de showgirl workout, ontworpen door Eliza Kama klik hier >

 

2 daagse Burlesque for Professionals cursus

Locaties: 

Antwerpen: Kavka en Burlesque Bar: oudaan 14, 2000 Antwerpen

Leeuwarden: volgt

Start cursusen:  november 2020

Deze cursus wordt gegeven door: Eliza Kama

Met de samenwerking van gastdocente: Miss Behave 

Over Eliza Kama:

Eliza Kama heeft volgens ons een droomjob: ze treed al ruim 10 jaar op als professioneel Burlesque danseres en geeft sinds 7 jaar fulltime 

Burlesque cursussen en coaching. Daarnaast is Eliza ook gekend als eigenaresse van Burlesque Shop.be en Burlesque Bar by Kama in Antwerpen. 

Sinds 2013 is het dan ook haar missie om zoveel mogelijk vrouwen in hun sensuele kracht te zetten door Burlesque.

Iedereen die Eliza Kama kent is het eens: Eliza is niet bang om taboes te doorbreken, staat sterk in haar vrouwelijkheid en sensualiteit, is immer enthousiast en vol passie en beschikt door haar jarenlange ervaring over ontzettend veel Burlesque kennis.

Eliza wordt door Davina (davina.be) genoemd als haar opvolgster als pionier van de Belgische Burlesque & Striptease.  

Op aanvraag van verschillende coaches, dans- en yoga leraressen leidde Eliza sinds 2018 al vele dames op tot zelfstandig Burlesque lerares: Bekijk hier >

 

Wat cursisten zeggen over de cursussen van Eliza:

Lieselot (Zele):  Eliza gaf mij eerst een korte opleiding voor het geven van workshops voor vrijgezellenfeesten. Dit werd zo’n groot succes dat ik  Eliza vroeg om mij verder op te leiden. Inmiddels geef ik Yoga en Burlesque cursussen: een perfecte combinatie! 

Jolijn (Gent): Ik geniet ontzettend van sensualiteit en dans en wist dan ook dat ik daar iets meer wilde doen. Eliza hielp mij mijn lessen vorm te geven en gaf mij alle kennis die ik nodig had om van start te gaan met mijn eigen cursussen. Ze stelt de juiste vragen en zorgt ervoor dat de cursus bij JOU past. 

Sabrina (Berchem): Na de opleiding van Eliza Kama voelde ik mij zelfzeker genoeg om wekelijks Burlesque lessen te gaan geven in een dansschool. Ik organiseer ook af en toe korte cursussen in heel Vlaanderen en geef met veel plezier Burlesque workshops voor Kama vrijgezellenfeesten!