[row] [title text=”Burlesque Fitness” style=”center”]

Burlesque Fitneslessen zijn exclusief te volgen bij KAMA! 

 

[col span=”1/3″]

       

  

 

[/col] [col span=”2/3″]

Kama Burlesque Fitness is: the sensual showgirl workout. 

  • Een cardio workout in combinatie met spierversterkende oefeningen, gebaseerd op Burlesque (show)bewegingen, poses en dans. 
  • Dansen met Burlesque attributen zoals stoel, wandelstok, hoed en boa.
  • Leniger worden en een betere houding krijgen.
  • Uitgevoerd op motiverende girlpower muziek: van retro burlesque muziek tot moderne nummers. 
  • Je zelfvertrouwen een boost geven en je figuur en conditie zien verbeteren.

  • Een entertaining and empowering workout met de nodige teasing show elementen, geschikt voor alle sportniveaus!

Kama burlesque fitness is uitzonderlijk online te volgen binnen het Kama jaarprogramma:

[button size=”large” style=”primary” text=”Bekijk hier” link=”https://eliza.kamaworld.be/courses/jaarprogramma/”] 

  

REACTIES:

Sien (Antwerpen): Wat is zijn deze lessen leuk! Muziek van die stijl, fitnessbewegingen die gebaseerd zijn op Burlesquemoves, af en toe wat lenigheidsoefeningen, een professionele opbouw van de lessen en een immer enthousiaste en aanmoedigende lesgeefster! En wees maar zeker: het is een work-out :-)! Echt een heeeeeeeeele harde aanrader!!!!!

Yasmine (Mechelen): Wat is Burlesque fitness een super goede uitvinding! Fitness eindelijk op een super leuke manier! Op leuke niet-alledaagse muziek met op de achtergrond steeds een motiverende stem (Eliza)waardoor je doorgaat en niet direct opgeeft!  Ik ben fan :-)

 

Zo onstond Burlesque Fitness:

Eliza Kama (Dieuwke):

” Tijdens mijn zwangerschap was ik ruim 30 kilo(!) aangekomen. Na de bevalling merkte ik al snel dat ik door Burlesque dans deze kilo’s gemakkelijk kwijtraakte. Ik was super blij, want ik zag er al tegenop om naar een sportschool te moeten gaan : -) Bovendien zorgde Burlesque er ook voor dat ik leniger werd en me snel weer goed in mijn vel voelde. Mijn zelfvertrouwen kreeg een boost en ik voel me vrouwelijker dan ooit. 

In 2015 besloot ik mijn Burlesque dansmoves en poses samen met een fitness coach uit te werken tot een echte workout. Ik kon niet wachten dit met andere vrouwen te delen. Mijn Burlesque Fitness lessen werden vanaf het begin zeer enthousiast ontvangen en ik ben erg blij met alle positieve reacties. Elke vrouw kan het! Het doel is niet afvallen, maar vooral lekker bewegen, leniger worden en plezier hebben. ” 

 

Volg de Burlesque Fitness lessen van Eliza Kama online, waar en wanneer het voor jou past.

[button size=”large” style=”primary” text=”Bekijk het jaarprogramma” link=”https://eliza.kamaworld.be/courses/jaarprogramma/”] 

[/col] [/row]