Fotoshoots

KAMA biedt naast de fotoshoots in combinatie met de workshops ook een arrangement voor een privéfotoshoot aan: in Pinup, Burlesque of Boudoir stijl. Wij werken hiervoor samen met een professionele (vrouwelijke)fotografe die veel ervaring heeft met deze stijl en u vanaf het eerste moment op uw gemak doet voelen: zij begeleidt u op een vriendelijke en professionele manier van begin tot einde.

Uw privé fotoshoot in Pinup- Burlesque- of Boudoir Stijl: vier uw vrouwelijkheid!

Wij zorgen ervoor dat u zich op en top vrouw voelt en dat het een geweldige ervaring is met prachtige foto’s als resultaat. Een mooi aandenken voor uzelf, of een uniek cadeau voor uw partner! Voor de privé fotoshoots werken wij samen met Nancy: een fotograaf gespecialiseerd in Boudoir, Pinup en Burlesque fotografie. Nancy is gepassioneerd door Burlesque dansen, lingerie, retro styling en make-up. Al deze passies heeft ze op professioneel niveau uitgewerkt en combineert ze in haar fotosessies. Samen met Nancy biedt Kama u dit exclusieve arrangement. Voorbereiding: De shoot vindt plaats in de professionele fotostudio ‘Elisabeths Boudoir’ van Nancy. Wij nemen steeds de tijd voor voorbespreking ter plaatse in Nancy haar retro/ burlesque ingerichte fotostudio te Aartselaar. In dit gesprek bespreken wij uw gewenste look, u krijgt tips voor de fotoshoot en uiteraard is er tijd voor uw vragen. Wanneer u niet naar de studio kunt komen, kan dit gesprek ook telefonisch. De shoot: Op de dag van de shoot wordt u hartelijk ontvangen door Nancy, in haar gezellige en intieme fotostudio, mét thee, koffie en chocoladesnoepjes. U bekijkt samen met haar de kleding en accessoires die u hebt meegenomen en vullen deze aan met accessoires die aanwezig zijn in de fotostudio. (de Pin up/ Burlesque attributen worden steeds door ons verzorgd) Dan is het tijd voor de professionele make-up helemaal in de door u gewenste stijl. (inbegrepen in de prijs!) Tijdens de fotosessie begeleidt Nancy u steeds met tips en poses, zodat u super zelfzeker naar huis gaat en trots kan zijn op de mooie foto’s. Duur: 2 uren Resultaat: Een week na de fotosessie komt u uit de afgewerkte foto’s uw keuze maken. Er zijn 12 foto’s in een album met 12 bladzijden op formaat 20×20 inbegrepen! Uw gekozen foto’s worden nog eens extra nagekeken op imperfecties en een kleine beauty retouche is mogelijk. De lay out van uw album wordt met zorg gemonteerd en 3 weken later kan u deze afhalen in de fotostudio. Verzending is mogelijk mits kleine opleg. Het arrangement is inclusief: persoonlijke begeleiding, inclusief verkennend gesprek ontvangst met koffie/thee en snoepjes attributen (voor tijdens de shoot) professionele make up 12 afgewerkte foto’s in luxe album. Uw prijs voor dit arrangement: 395 euro Enkel boekbaar bij KAMA! TIP: U kunt bij ons ook een professionele hair/fashion stylist boeken. BOEK deze fotoshoot! Gun uzelf dit prachtige cadeau en boek uw fotoshoot door ons te mailen: info@kamaworld.be

Voor fotografen

Bent u op zoek naar een model? Eliza Kama is boekbaar als Pinup, Boudoir en Burlesque model!

Enkele vorige fotoshoots van Eliza Kama kunt u hier (klik!) terugvinden.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een samenwerking kunt u haar contacteren via info@kamaworld.be!

Extra: Wij bieden onze attributen en stylingproducten ook te huur aan: luxe verenwaaiers, hoeden en andere styling producten voor uw Burlesque, Boudoir of Pinup fotoshoot.

Heeft u een andere speciale aanvraag?

We helpen u graag verder!

Contacteer ons vrijblijvend via info@kamaworld.be

redcorset

redcorset

[/col] [/row]