Algemene Voorwaarden

KAMA Bedrijfssgegevens: 

Maatschappelijk zetel:

Coppenolstraat 16- 2000 Antwerpen

BTW nr: 0542.352.041

www.kamaworld.be

KBC Antwerpen – Business Pro rekening: IBAN BE50 7350 3453 5018

EUR BIC KREDBEBB


 

Wanneer je boekt, of iets koopt bij Kama ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. We raden je dan ook aan deze even te lezen alvorens een bestelling  in de webshop te plaatsen of te boeken. Wil je bestellen of boeken bij KAMA dan moet je minimaal 18 jaar zijn. 

Concreet: Door de toegang tot en het gebruik van de website en webshop verklaar je je uitdrukkelijk akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. Deze voorwaarden gelden altijd, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk vermeld door Kama. 

Meer informatie over leveringen, betaling en retouren van de webshop vind je hier terug. 

Copyright website:

De inhoud van deze site en webshop, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan KAMA of rechthoudende derden.

Wil je dus een foto gebruiken van deze website, vraag hier dan even goedkeuring voor. Voor onze Facebook pagina geldt dit niet: alle foto’s die op onze Facebook en pagina staan mag je vrij gebruiken.

Dat vinden we zelfs leuk: delen maar! :-) (www.facebook.com/kamaburlesque)

Vermeld Kama en onze website er dan wel bij even bij.

 

Prijzen:

Onze prijzen zijn zoals vermeld op deze website. Wanneer wij een korting geven of een offerte op maat maken bevestigen wij dit steeds via email. 

 

Acties en kortingen.

  1. Iedere actie,- kortings-, of vouchercode is gedurende een bepaalde periode geldig. Na vervaldatum kan de actie,- kortings-, of vouchercode niet meer worden gebruikt
  2. Het tegoed van actie,- kortings-, of vouchercodes moet in één keer worden besteed en je kunt slechts één actie,- kortings-, of vouchercode per bestelling gebruiken, tenzij anders aangegeven.
  3. De verzendkosten dienen altijd volledig betaalt te worden door de klant. 
  4. Actie,- kortings-, of vouchercode zijn niet inwisselbaar voor geld

Onze diensten.

Hier vind je de voorwaarden voor elk van onze diensten terug. Hier beantwoorden we ook vragen over hoe een boeking en de betalingen verlopen en wat je moet doen als je wilt annuleren. 

 

Diensten

   

Lessen:

Wanneer je een les wilt boeken in Berchem of Mechelen dan regel je dit rechtstreeks bij de dansschool. 

Berchem- Danzateljee

Mechelen: Dansparant. 

Voor de lessen gelden de voorwaarden, prijzen en het huishoudelijk reglement dat deze dansscholen hebben.

Workshops en arrangementen

Informatie over de duur, inhoud en prijzen van de workshops en arrangementen vind je terug op deze website.

 

Hoe verloopt een boeking?

1. Wanneer je een workshop wilt boeken doe je een eerste aanvraag: dit kan o.a door een formulier op deze website in te vullen, telefonisch of via email. 

2. Wij controleren de beschikbaarheid en geven verder informatie, altijd via email. We proberen altijd binnen 2 dagen te antwoorden.

Krijg je geen antwoord? Dan is er iets fout gegaan want we antwoorden je natuurlijk altijd! Bel ons dan even en laat een voicemailberichtje achter. Wij bellen niet terug zonder een voicemailbericht. 

3. Wil je boeken, dan doe je dit altijd schriftelijk: via email. Wij nemen dan een optie voor jou op het door jou gewenste tijdstip en datum en sturen je onze bankgegevens voor de betaling van het voorschot: 100 euro tot 12 personen of 200 euro vanaf 12 personen. Je mag natuurlijk ook ineens het hele bedrag betalen. 

De optie is 10 dagen geldig: Je optie vervalt wanneer wij na deze 10 dagen nog geen betaling hebben ontvangen!

4. Zodra wij je betaling hebben ontvangen bevestigen wij dit via email en is jouw reservatie voor de workshop helemaal in orde! 

Let op: Je boeking is dus pas definitief nadat je betaald hebt, én wij de ontvangst van deze betaling bevestigd hebben via email. 

 

Betaling: 

Wanneer je optie hebt op een datum en tijdstip dien je deze boeking binnen 10 dagen te bevestigen door de betaling van het voorschot, of het totaalbedrag. Betaal je niet op tijd dan komt je optie te vervallen. 

Het voorschot stort je op onze bankrekening met vermelding van de workshop datum, tijdstip en locatie:

bijvoorbeeld: 2 juni 14 uur Antwerpen.

Het resterende bedrag kun je de dag van de workshop cash voldoen of ook via overschrijving: dit dient uiterlijk 2 dagen voor de workshop op onze rekening te staan.

Bij 8 personen of minder is de prijs 240 euro. 

Vanaf 8 personen betaalt u 30 euro per persoon. 

Vanaf 15 personen is uw prijs 27,50 euro per persoon.

Vanaf 20 personen is uw prijs 27,50 euro per persoon en hoeft de bruid/jarige/organisator niet te betalen!

 

Annuleringen en wijzigingen. 

Kama kiest een lerares en locatie (in uw stad naar keuze). Wanneer de lerares of de locatie door omstandigheden (niet meer) beschikbaar is, kunnen wij deze te alle tijde wijzigen. 

Wanneer de workshop door omstandigheden van onze kant geannuleerd wordt betalen we uiteraard het reeds betaalde bedrag/voorschot terug. We zorgen bij ziekte altijd voor een vervangende lerares maar er kunnen natuurlijk omstandigheden zijn waar wij helaas niets aan kunnen doen (zoals een sneeuwstorm of en ongeval oid). 

Wanneer jij de workshop wilt annuleren kan dit kosteloos tot 12 werkdagen voor de workshop. Daarna wordt het voorschot NIET terugbetaald. Indien het totaalbedrag reeds werd betaald, brengen wij 75% hiervan in rekening.

Het aantal personen kan tot 14 dagen voor de workshop kosteloos gewijzigd worden. Na 14 dagen betalen wij maximaal de annulering van 1 persoon terug, bij meerdere personen worden deze personen in rekening gebracht. 

Annuleren dient altijd schriftelijk, via email te gebeuren. 

 

Locaties. 

Kama maakt gebruikt van verschillende locaties/ zalen in heel België. Wij kunnen deze locaties steeds wijzigen als dit nodig is en zullen je dan uiteraard op de hoogte brengen hiervan. In de zalen gelden de voorwaarden zoals vastgesteld door die locatie. Kama is hier niet verantwoordelijk voor. 

Wanneer wij een workshop geven op jouw eigen locatie moeten er minimaal: voldoende stoelen (zonder armleuning) en 3 stopcontacten aanwezig zijn. Verder dient de vloer geschikt te zijn om op te dansen met hakken. 

   

Wat dient er minimaal aanwezig te zijn?

De ruimte:

Eliza heeft een vlak oppervlak en minimale vrije oppervlakte nodig van 3 m2 om op te treden. 

Het liefste heeft zij een podium/verhoging om op te dansen, zodat al het publiek haar goed kan zien. 

 

Extra:

Indien haar act dit vraagt heeft zij ook een stevige stoel nodig, zonder beschadigingen en zonder armleuningen.

Er dient verder een goede muziekinstallatie aanwezig te zijn, waarop Eliza haar usb-stick kan aansluiten.

 

Betaling en boeking:

1. Wanneer je een Eliza Kama show wilt boeken doe je een eerste aanvraag: dit kan o.a door een formulier op deze website in te vullen, telefonisch of via email. 

2. Wij controleren de beschikbaarheid en geven verdere informatie, altijd via email. We proberen altijd binnen 2 dagen te antwoorden.

Krijg je geen antwoord? Dan is er iets fout gegaan want we antwoorden je natuurlijk altijd! Bel ons dan even en laat een voicemailberichtje achter. Wij bellen niet terug zonder een voicemailbericht. 

3. Wil je boeken, dan doe je dit altijd schriftelijk: via email. Wij nemen dan een optie voor jou op het door jou gewenste tijdstip en datum en sturen je onze bankgegevens voor de betaling van het voorschot: 100 euro.  Je mag natuurlijk ook ineens het hele bedrag betalen. 

De optie is 10 dagen geldig: Je optie vervalt wanneer wij na deze 10 dagen nog geen betaling hebben ontvangen!

4. Zodra wij je betaling hebben ontvangen bevestigen wij dit via email en is jouw boeking helemaal in orde! 

Let op: Je boeking is dus pas definitief nadat je het voorschot betaald hebt, én wij de ontvangst van deze betaling bevestigd hebben via email. 

 

Annuleringsvoorwaarden voor Eliza Kama shows:

Annuleren door jou is kosteloos mogelijk tot 20 dagen voor de show. Bij annulatie na 20 dagen brengen wij 75% van de kosten in rekening. Annulatie 2 dagen voor de show (of later): 100% van het totaalbedrag.

Annuleren dient altijd schriftelijk, via email te gebeuren. 

In het geval van een annulatie van KAMA’s kant zullen wij het betaalde bedrag 100% terugbetalen binnen 1 week.

Eliza behoudt zich het recht voor om een optreden te annuleren wanneer er niet aan alle voorwaarden is voldaan. (er is bijvoorbeeld geen goede muziekinstallatie aanwezig of geen stoel..)

   

Fotoshoots.

Voor de privé fotoshoots werken wij uitsluitend samen met Nancy Verbeke. Meer informatie vind je hieronder.

Voor de fotoshoots als onderdeel van een vrijgezellen/verjaardagsarrangement werken wij met verschillende fotografen. Kama kiest steeds de meest geschikte fotograaf voor elk evenement en locatie. 

 

Hoe verloopt de boeking?

1. Wanneer je een privé fotoshoot wilt boeken doe je een eerste aanvraag bij Kama: dit kan o.a door een formulier op deze website in te vullen, telefonisch of via email. Voor het boeken van een arrangement (incl fotoshoot) gelden dezelfde voorwaarden als voor het boeken van een workshop. 

2. Wij controleren de beschikbaarheid met Nancy en geven verdere informatie, altijd via email. We proberen altijd binnen 2 dagen te antwoorden.

Krijg je geen antwoord? Dan is er iets fout gegaan want we antwoorden je natuurlijk altijd! Bel ons dan even en laat een voicemailberichtje achter. Wij bellen niet terug zonder een voicemailbericht. 

3. Wil je boeken, dan doe je dit altijd schriftelijk: via email. Wij nemen dan een optie voor jou op het door jouw gewenste tijdstip en datum en sturen je onze bankgegevens voor de betaling. Het totaalbedrag (395 euro incl btw) dient op voorhand volledig betaald te worden aan KAMA. 

De optie is 10 dagen geldig: Je optie vervalt wanneer wij na deze 10 dagen nog geen betaling hebben ontvangen!

4. Zodra wij je betaling hebben ontvangen bevestigen wij dit via email en is jouw boeking helemaal in orde! 

5. Wij zullen nu je gegevens doorgeven aan Nancy en zij zal jou contacteren voor de eerste kennismaking.

Vanaf dan verloopt al jouw contact rechtstreeks met Nancy en kun je bij haar terecht met al jouw vragen. 

 

Let op: Je boeking is dus pas definitief nadat je betaald hebt, én wij de ontvangst van deze betaling bevestigd hebben via email. 

 

Hoe verloopt de fotoshoot?

Voorbereiding

De shoot vindt plaats in de professionele fotostudio ‘Elisabeths Boudoir’ van Nancy. Wij nemen steeds de tijd voor voorbespreking ter plaatse in Nancy haar retro/ burlesque ingerichte fotostudio te Aartselaar. In dit gesprek bespreken wij je gewenste look, u krijgt tips voor de fotoshoot en uiteraard is er tijd voor jouw vragen. Wanneer je niet naar de studio kunt komen, kan dit gesprek ook telefonisch.

De shoot

Op de dag van de shoot word je hartelijk ontvangen door Nancy, in haar gezellige en intieme fotostudio, mét thee, koffie en chocoladesnoepjes. Je bekijkt samen met haar de kleding en accessoires die je hebt meegenomen en we vullen deze aan met accessoires die aanwezig zijn in de fotostudio (de Pin up/ Burlesque attributen worden steeds door ons verzorgd). Dan is het tijd voor de professionele make-up helemaal in de door jou gewenste stijl (inbegrepen in de prijs!).

Tijdens de fotosessie begeleidt Nancy je steeds met tips en poses, zodat je super zelfzeker naar huis gaat en trots kan zijn op de mooie foto’s. Duur: 2 uren

Resultaat

Een week na de fotosessie kun je uit de afgewerkte foto’s je keuze maken. Er zijn 12 foto’s in een album met 12 bladzijden op formaat 20×20 inbegrepen! Jouw gekozen foto’s worden nog eens extra nagekeken op imperfecties en een kleine beauty retouche is mogelijk. De lay out van je album wordt met zorg gemonteerd en 3 weken later kan je deze afhalen in de fotostudio. Verzending is mogelijk mits kleine opleg.

Wat dien je zelf mee te nemen?

  • kledij, kousen en lingerie
  • hakschoenen: zowel pump als schoenen met bandje
  • eventueel: accessoires
  • Nancy zorgt verder ook voor accessoires zoals waaiers en boa’s.