WORKSHOPS

Onze workshops zijn dé perfecte activiteit voor vrijgezellenfeesten, vriendinnendagen, verjaardagen ladies nights én teambuilding. Een unieke activiteit waar nog lang over nagepraat zal worden.. gegarandeerd veel plezier en een leuke herinnering!

Wij bieden sinds 2013 workshops aan en hebben met onze jarenlange ervaring reeds een zeer goede naam opgebouwd:  meer dan 2500+ dames gingen je al voor en volgden met veel plezier een KAMA workshop!

 

WAAROM VOOR KAMA KIEZEN?  BIJ KAMA KRIJGEN JULLIE:

  • Een klassevolle workshop, vol plezier, waar je écht iets van op steekt!
  • Een ervaren lerares die ervoor zorgt dat jullie je direct op je gemak voelen.
  • Altijd een mooie en verzorgde locatie, in het centrum van de stad naar jouw keuze.
  • De garantie dat we bij ziekte van een lerares altijd voor vervanging zorgen.
  • Een gratis goodie bag met leuke cadeautjes voor de bruid/jarige of een cadeau voor jou als organisator.
  • Een vlotte communicatie en heldere afspraken: alle prijzen zijn INCL btw, zaalhuur, plat/bruis water en gebruik van attributen zoals boa’s en handschoenen. GEEN kleine lettertjes. 
  • Bij bevestiging van jullie boeking krijgen jullie een couponcode voor 20% korting op alle producten in Burlesqueshop.be: de enige Burlesque webshop van België! 

Bekijk onze workshops & arrangementen:

Bekijk de workshops

NIEUW: weekend cursus

 

-BURLESESQUE WEEKEND CURSUS – 
18 en 19 november in Mechelen – Dansschool Dansparant Leopoldstraat 98 – volzet! 

-BURLESESQUE WEEKEND CURSUS – 
 – 16 en 17 december in Hasselt – sporthal Kuringen – Grote Baan 171 


Zaterdag 14 u tot 17 u: (met pauzes)

– Basis van Burlesque: houding, poses, stappen, classic moves
– Dansen met props: hoeden, verenboa
– Glove en stocking peel- de basis van striptease
– Floorwork en chairdance

Zondag: 14 u tot 17 u (met pauzes): CHOREO
Alles komt samen in een mooie choreo!

KORTOM: een super fun en leerzaam, sexy Burlesque weekend! 

De prijs: 50 euro pp zijn voor het hele weekend- inclusief gebruik van attributen en een ontvangst met Cava op zaterdag.

Meer informatie en inschrijvingen via email: info@kamaworld.be o.v.v gsm nummer en naam of via Facebook: Ga naar de events

Locaties

Wij hebben locaties in: Antwerpen, Brussel, Mechelen, Hasselt, Genk, Gent, Turnhout en Leuven.

Steeds mooie locaties in het centrum van de stad.

Extra: We komen ook op verplaatsing. Wanneer je zelf de locatie voorziet kun je een workshop boeken aan 250 euro. (tot 12 personen), of 300 euro vanaf 12 personen tot 20 personen. (beperkte beschikbaarheid van april t/m oktober op zaterdagen. Prijs incl vervoer, excl eventuele parkeerkosten, goodie bag en water)

Enkele reacties van klanten:

 

Evi  (Sint-Lenaarts): Wat een geweldige ervaring! Ik heb een workshop mogen volgen voor mijn vrijgezellenfeestje. Het was niet alleen super leuk, leerrijk en sexy, het was ook een ontdekkingstocht naar ons vrouw zijn. We werden echt op ons gemak gesteld en een boost van zelfvertrouwen werd ons toegeblazen door een fantastische en prachtige dame Dieuwke! Dankjewel Dieuwke om ons te laten proeven van deze mooie dans! Echt top! 

Lien (Leuven): Voor een vrijgezellen van een vriendin, hebben wij een super fijne workshop bij Dieuwke (Eliza)gevolgd :-) Na een warm onthaal, waren we snel op ons gemak. Op een leuke, professionele, manier leerden we met de nodige accesoires, de basis van het teasen. Voor onze bruid, en onze groep was het een groot succes!

Tessa (Gent): Niet twijfelen, gewoon DOEN! Deze workshop is de perfecte ijsbreker voor een vrijgezellenfeest: de sfeer voor de hele dag/nacht is ineens gezet. De communicatie vooraf verliep trouwens ook super vlot, de zaal was erg mooi, we hebben veel gelachen én geleerd, kortom: een echte aanrader! 

 

Kama workshops