Vrijgezellenfeest of verjaardag

Organiseer jij een vrijgezellenfeest of verjaardag? Dan ben je bij KAMA aan het juiste adres.

Een vrijgezellen/verjaardagsfeest organiseren kan best lastig zijn..

Wij zorgen altijd voor een snel en correct antwoord op jouw vragen en denken graag mee zodat we samen de perfecte vrijgezellendag kunnen organiseren! 

Wanneer je kiest voor een KAMA workshop verrassen wij de bruid/ jarige ook altijd graag met een leuke goodie bag met cadeautjes! (gratis)

 

KAMA heeft naast de workshops ook twee unieke arrangementen uitgewerkt, speciaal voor vrijgezellenfeesten of verjaardagen. KAMA regelt alles zodat jullie, zonder stress, kunnen genieten van deze speciale dag.

 

Bekijk hieronder de arrangementen:

redcorset

Wij doen ook feesten op maat!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een volledige vrijgezellendag in Burlesque en Pin up stijl. Een vrijgezellendag heb je (meestal ;-) maar 1 keer in je leven, dus die moet natuurlijk onvergetelijk zijn!

Wat dacht je van een Burlesque workshop, een fotoshoot, én een haar en/of make up workshop.. natuurlijk tot in de puntjes verzorgd met een ontvangst met Cava en vers fruitsap en hapjesbuffet. 

Uiteraard kun je bij ons ook een Burlesque act boeken voor je vrijgezellenfeest, verjaardag, bruiloft, after work party, clubfeest, themafeest, festival..

Contacteer ons via info@kamaworld.be !