Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Aarzel niet en contacteer ons!

We helpen je graag verder.

 

Wij beantwoorden je vragen 7 dagen per week en zijn bereikbaar via:

E-mail: 

info@kamaworld.be (voor vragen over cursussen, workshops en shows)

eliza@kamaworld.be (om Eliza Kama  te boeken als spreker of performer & andere samenwerkingen)

info@burlesqueshop.be (voor alle vragen rond onze webshop)

welcome@burlesquebar.be (voor alle vragen rond Burlesque Bar)

Telefoon: (0032)493 66 7020 (ook whatsapp)

Facebook: /kamaburlesque – burlesqueshopbe – burlesquebarbykama

Instagram: @burlesqueshopbe @kamaburlesque @burlesquebarantwerp @eliza_kama

 

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Klik op het plusteken (+) voor de vraag om het antwoord te zien.

Veelgestelde vragen

De Kama lessen zijn ontwikkeld voor vrouwen, al onze lessen zijn ladies only. De vrouwen die je in onze cursussen ziet zijn erg verschillend, maar hebben steeds hetzelfde doel: meer sensualiteit en zelfvertrouwen in hun leven brengen. Burlesque is voor ELKE vrouw en dat zie je terug in de lessen: alle maten, leeftijden en achtergronden zijn vertegenwoordigd. De meeste vrouwen schrijven zich alleen in voor een cursus, waardoor er snel vriendschappen en contacten worden gelegd. 
Een cursus van 5 weken kost 150 euro. Dit komt neer op 30 euro voor een les van 2 uren. De fitness lessen kosten 60 euro voor 5 lessen.  Je mag dit in delen betalen! Dit stem je gewoon even af met jouw lerares. Het cursusgeld is inclusief btw en het gebruik van alle attributen. (we dansen met boa's, handschoenen, hoeden, waaiers) Je hoeft zelf dus niet speciaals aan te kopen voor de lessen. Na afronding van de cursus krijg je een diploma.  Ook ons online showgirl membership is een maand lang inbegrepen bij jouw cursus! De inhoud van het membership is te veel om hier op te lijsten en vind je hier terug: KLIK HIER >
Kama verzorgd workshops in heel België (Vlaanderen).  Je kunt zelf een locatie voorzien of wij voorzien een locatie.  Wij hebben o.a locaties in: Antwerpen, Mechelen, Alken, Rillaar, Leuven, Hasselt, Gent, Genk, Brussel, Brugge, Roeselare, Duffel en Turnhout. Meer informatie over onze workshops> Boek hier> Andere locaties zijn mogelijk op aanvraag.
Alleen bij Kama kun je zowel online als offline cursussen volgen! Online kun je kiezen voor ons showgirl membership, met dagelijks nieuwe inspiratie en lesstof van Eliza Kama. Of je kiest voor een volledige online cursus die je in eigen tempo afwerkt. (binnenkort!) Offline: Wil je liever een cursus volgen in een danszaal, samen met andere vrouwen? Dan kun je terecht bij onze Kama leraressen in heel Vlaanderen, of tijdens een weekendcursus of retrait van Eliza Kama (zowel in Nederland, België en in Spanje). Liever (online of offline) privé coaching van Eliza Kama? Ook dat kan! Mail hiervoor naar eliza@kamaworld.be
Alleen bij Kama kun je zowel online als offline cursussen volgen! Met ons unieke showgirl membership krijg je dagelijks nieuwe inspiratie en lesstof van Eliza Kama, waar en wanneer jij wilt! Dit abonnement is 38 euro per maand en kun je hier bekijken: het showgirl membership> Inschrijven doe je hier:KLIK HIER >
Reserveren in onze Burlesque bar in Antwerpen doe je steeds via www.burlesquebar.be/reservations Op de website van de Burlesque Bar vind je ook alle informatie over het afhuren van de bar, de shows en events.
Hoe verloopt een workshop boeking? 1. Wanneer je een workshop wilt boeken doe je een eerste (vrijblijvende) aanvraag: dit kan o.a door een formulier op deze website in te vullen: KLIK HIER>. 2. Wij controleren de beschikbaarheid en geven verder informatie, altijd via email. We proberen altijd binnen 2 dagen te antwoorden. Krijg je geen antwoord? Dan is er iets fout gegaan want we antwoorden je natuurlijk altijd! Bel ons dan even en laat een voicemailberichtje achter. Wij bellen niet terug zonder een voicemailbericht. Het snelste krijg je antwoord op een whatsapp bericht. 3. Wil je definitief boeken, dan doe je dit altijd schriftelijk: via email. Wij nemen dan een optie voor jou op het door jou gewenste tijdstip en datum en sturen je onze bankgegevens voor de betaling van het voorschot: 150 euro tot 12 personen of 200 euro vanaf 12 personen. Je mag natuurlijk ook ineens het hele bedrag betalen.  De optie is 10 dagen geldig: Je optie vervalt wanneer wij na deze 10 dagen nog geen betaling hebben ontvangen. Maar we sturen je altijd eerst nog een reminder. 4. Zodra wij je betaling hebben ontvangen bevestigen wij dit via email en is jouw reservatie voor de workshop helemaal in orde!  Let op: Je boeking is dus pas definitief nadat je betaald hebt, én wij de ontvangst van deze betaling bevestigd hebben via email. Boek een workshop' : KLIK HIER>
De prijzen van de workshops vind je terug in menu: bij workshops. Daar vind je ook alle informatie over de inhoud van de workshop.   Je kunt al een workshop boeken vanaf 29,50 euro per persoon. Al onze prijzen zijn altijd inclusief: btw, locatie (zaalhuur), gebruik van attributen, 20% korting in Burlesqueshop.be voor alle deelnemers én gratis goodie bag met cadeautjes!
Burlesque: Draag iets waar jij je vrouwelijk, sexy én op je gemak in voelt en waar je ook goed in kunt bewegen/dansen: Bijv. een (ruffle)short en blouse/top of een body. (niet te loszittende kledij) Je bent nooooit overdressed in Burlesque dus dit is het moment om je mooie lingerie, korset, jarretelles boven te halen! Maar hoeft zeker niet: dat jij je je er comfortabel en op je gemak in voelt is het belangrijkste. Breng zeker hakken mee! (liefst met bandje zodat je er niet uitglijd) Burlesque Fitness: in deze lessen draag je comfortabele sportkledij! Geen hakken maar blote voeten of sportschoenen. 
Burlesque is voor elke vrouw!  In de lessen vind je dan ook dames van alle maten en leeftijden. Gezien de sensualiteit van Burlesque en striptease hanteren wij wel minimum leeftijden: De minimum leeftijden voor de lessen zijn: -Burlesque: +21 jaar -Burlesque Fitness: +18 jaar. De gemiddelde leeftijd in onze cursussen is tussen de 30 en 45 jaar.
Workshops: Wanneer jij de workshop wilt annuleren kan dit kosteloos tot 12 werkdagen voor de workshop. Daarna wordt het voorschot NIET terugbetaald. Indien het totaalbedrag reeds werd betaald, brengen wij 75% hiervan in rekening. Het aantal personen kan tot 14 dagen voor de workshop kosteloos gewijzigd worden. Na 14 dagen betalen wij maximaal de annulering van 1 persoon terug, bij meerdere personen worden deze personen in rekening gebracht. Cursussen: Cursussen worden niet terugbetaald. Je kunt iemand in jouw plaats sturen, of indien mogelijk, mag jij de cursus op een ander moment alsnog volgen. Privélessen Eliza Kama:  Het kosteloos annuleren van een privéles kan tot 7 werkdagen voor de (eerst)geboekte les.  Na 7 dagen brengen wij 50% van het totaalbedrag voor 1 les in rekening. Annuleringsvoorwaarden voor showboekingen: Annuleren door jou is kosteloos mogelijk tot 20 dagen voor de show. Bij annulatie na 20 dagen brengen wij 75% van de kosten in rekening. Annulatie 2 dagen voor de show (of later): 100% van het totaalbedrag. In het geval van een annulatie van KAMA’s kant zullen wij het betaalde bedrag 100% terugbetalen binnen 1 week. Eliza en haar showgirl troupe behouden zich het recht voor om een optreden te annuleren wanneer er niet aan alle voorwaarden is voldaan. (er is bijvoorbeeld geen goede muziekinstallatie aanwezig of geen stoel..)   Annuleren dient altijd schriftelijk, via email te gebeuren: info@kamaworld.be Let op: inschrijvingen voor open workshops en aankopen van showtickets worden NOOIT terugbetaald: je mag natuurlijk wel iemand in jouw plaats sturen. Mail hiervoor altijd naar info@kamaworld.be
Eliza Kama (Dieuwke) is eigenaresse van Kama: zij geeft cursussen en workshops in Antwerpen en op aanvraag in heel Vlaanderen. Daarnaast hebben we andere leraressen opgeleid: Miss Enchanteasse (Roeselare en Brugge), Nel Lioni (Geel en Turnhout), Lady lizzananda (Zele), Domina ex Machine (regio Brussel en Mechelen), La Fleur Folie (Gent), Giorgina (Hasselt en Alken). We werken al jaren samen met Davina (Davina.be). Davina geeft cursussen in Duffel en Rillaar. Wij vinden het allemaal het belangrijkste dat jullie écht iets bijleren, op je gemak zijn en vooral veel plezier hebben! Al onze leraressen en make up artists zijn professionals: je krijgt les van échte Burlesque danseressen en make up artists die een professionele opleiding gevolgd hebben en dagelijks werkzaam zijn als make up artist. Uiteraard zijn ook onze fotografen professionals en al jaren werkzaam als fotograaf. Kama staat voor kwaliteit. We nemen de inhoud en voorbereiding van onze cursussen en workshops erg serieus, ook al is de sfeer IN de lessen vaak niet zo serieus :-D In de lessen zelf zorgen wij ervoor dat iedereen op haar gemak is: al onze leraressen creëren een enthousiaste sfeer, met humor, waar iedereen zich thuis kan voelen. Al onze lessen zijn Ladies only: we geven iedereen de ruimte om haar sensualiteit te ontdekken en haar zelfvertrouwen een boost te geven. Positiviteit en vrouwvriendelijkheid zijn voor ons zeer belangrijke waarden.
  
     • Burlesque and Sensual Empowerment
     • Sensual Dance
     • Meer informatie over onze cursussen >
     • Burlesque Fitness: een cardio work out met Burlesque poses en dans ontwikkelt door Eliza Kama
     • Online choreo's leren en dagelijks inspiratie op doen, waar en wanneer het JOU uitkomt, kan met ons Showgirl Membership! 

Nee, je hebt geen danservaring nodig voor de workshops, cursussen en fitness lessen. Uitzondering: Enkel voor de Sensual Dance cursus vragen we wel dat je over enig ritme gevoel beschikt.

Het inschrijvingsgeld voor onze cursus is 150 euro (incl gebruik van attributen, zaalhuur, certificaat en Kama Showgirl membership) Voor de Burlesque fitness lessen werken we met een beurtenkaart: 10 beurten aan 120 euro, 5 beurten aan 60 euro. Een losse les is 13 euro. Inschrijven voor een cursus kan hier: KLIK HIER Voor een Fitness les: KLIK HIER
Wat alle vrouwen in onze lessen gemeen hebben: ze zijn klaar om te groeien, bij te leren, een nieuw avontuur aan te gaan, uit hun comfortzone te stappen.. omdat ze voelen dat er 'iets' anders moet en ze denken dat Burlesque hun hierbij kan helpen.

Dit zijn de meest gegeven redenen om Burlesque lessen te volgen bij Kama:

   • -  leren mijn vrouwelijke energie meer op de voorgrond te brengen
  •  
    -heerlijke 'me-time' ervaren: dansen en alles vergeten
  •  
    -  het leren omarmen van lichaam en sensualiteit
  •  
    -  een nieuwe uitdaging aangaan
  •  
    - een vleugje glamour en show in mijn leven brengen
  •  
    -  meer zelfvertrouwen krijgen en lekkerder in mijn vel zitten

Het doel van al onze cursussen is:

   • JOU in je vrouwelijke, sensuele kracht zetten en jezelf vertrouwen vergoten, door Burlesque. 

Alvast meer dan welkom in onze Burlesque wereld!

  Kama bestaat sinds 2013 en sindsdien hebben wij al veel mooie en ontroerende reacties mogen ontvangen over onze workshops, shows en lessen.

    • Hieronder vind je enkele reacties van klanten die wij via email ontvingen in 2019. Neem het dus niet van ons aan waarom je zou moeten boeken maar van onze tevreden klanten en cursisten:  

  Evi  (Sint-Lenaarts):

    •  Wat een geweldige ervaring! Ik heb een workshop mogen volgen voor mijn vrijgezellenfeestje. Het was niet alleen super leuk, leerrijk en sexy, het was ook een ontdekkingstocht naar ons vrouw zijn. We werden echt op ons gemak gesteld en een boost van zelfvertrouwen werd ons toegeblazen door een fantastische en prachtige dame Dieuwke! Dankjewel Dieuwke om ons te laten proeven van deze mooie dans! Echt top! 

  Lien (Leuven):

    •  Voor een vrijgezellen van een vriendin, hebben wij een super fijne workshop bij Dieuwke (Eliza)gevolgd :-) Na een warm onthaal, waren we snel op ons gemak. Op een leuke, professionele, manier leerden we met de nodige accesoires, de basis van het teasen. Voor onze bruid, en onze groep was het een groot succes!

  Jolijn (Gent): 

  Jolijn (Gent): “Vrouwelijkheid, sensualiteit… dat het er mag zijn, ja, dat vond ik absoluut. Ik wilde het graag meer leren bewegen en leven. Van Eliza leerde ik heerlijke sensuele moves. Maar het was meer dan dat. Ik kon elke les opnieuw kijken in de spiegel en mezelf er zien staan als vrouw: een vrouw die sensueel mag zijn en vooral, een vrouw die er mag staan als vrouw! Het vrouwelijke zit niet enkel in de beweging, maar in het hele zijn. En dat komt ook prachtig aan bod in de lessen. De lessen bij Eliza Kama zijn zo bijzonder en zoveel meer dan enkel het aanleren van danspasjes. In het dagelijkse leven sta ik nu als gelukkige vrouw”

    •  

  Meer klantenreacties vind je in het gastenboek (bovenaan deze website) en op Facebook:Naar de facebook pagina > Op Facebook en Google hebben wij van onze klanten 5 sterren gekregen! Hartelijk dank hiervoor! 

    

   Wil jij ook je feedback delen? Dit kan in ons gastenboek op deze website! 

     • Natuurlijk kun je ons ook een review geven op facebook:

   Naar de facebook pagina >

     • - Klik op 'Ja ik beveel Kama aan' en schrijf een korte recensie. Maak op Instagram (@kamaburlesque @burlesqueshopbe) gebruik van de hashtags: #kamaburlesque #elizakama #burlesqueshop #burlystyle #burlesquebarantwerp. Je mag ons natuurlijk ook altijd taggen in je foto's op sociale media!

   Heel erg bedankt! Als kleine onderneming is dit van onschatbare waarde! :-)

    We hebben sinds mei 2019 een eigen Burlesque Bar in Antwerpen! We zijn open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 15uur tot 24 uur. Meer informatie vind je op www.burlesquebar.be

    Kama bedrijfsgegevens

      • Kama , Burlesque Bar en Burlesqueshop, vallen onder: Kama Burlesque.

    Maatschappelijk zetel:

      • Oudaan 15/29 - 2000 Antwerpen BTW nr: 0542.352.041   

    Tot slot

    Lees ook even de algemene voorwaarden op deze website: wanneer je een dienst boekt, geef je aan dat je akkoord bent met deze voorwaarden. 

    Geen kleine lettertjes of onvoorziene extra kosten, maar altijd duidelijk en volgens afspraak.