Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Aarzel niet en contacteer ons!

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en geloven sterk in een persoonlijke aanpak en duidelijke, eerlijke communicatie.

 

Wij beantwoorden je vragen 7 dagen per week en zijn bereikbaar via:

email: info@kamaworld.be en info@burlesqueshop.be

telefoon: (0032)493 66 7020 (ook whatsapp)

facebook: /kamaburlesque of burlesqueshopbe

instagram: @burlesqueshopbe @kamaburlesque 

 

Bij de veelgestelde vragen hieronder vind je ook veel antwoorden terug:

Klik op het plusteken (+) voor de vraag om het antwoord te zien.

Veelgestelde vragen

Kama verzorgd workshops in heel België (Vlaanderen).  Je kunt zelf een locatie voorzien of wij voorzien een locatie. Wij hebben o.a locaties in: Antwerpen, Mechelen, Berchem, Leuven, Hasselt, Gent, Genk, Brussel, Brugge en Turnhout. Meer informatie over onze workshops> Boek hier> Andere locaties zijn mogelijk op aanvraag.
Eliza Kama en Davina starten om de vier weken een cursus in een andere regio in Vlaanderen! Geef je op voor de nieuwsbrief (onderaan de homepage) om hiervan op de hoogte gebracht te worden. Privélessen worden gegeven door Eliza Kama en Davina en kunnen geboekt worden in heel België. Meer informatie over onze lessen en inschrijven>
Klik op de knop hieronder om de shows en events te zien waar je Eliza Kama en haar dames in 2017 kunt bewonderen: Events en shows 2017
Hoe verloopt een boeking? 1. Wanneer je een workshop wilt boeken doe je een eerste aanvraag: dit kan o.a door een formulier op deze website in te vullen, telefonisch of via email. Boek hier> 2. Wij controleren de beschikbaarheid en geven verder informatie, altijd via email. We proberen altijd binnen 2 dagen te antwoorden. Krijg je geen antwoord? Dan is er iets fout gegaan want we antwoorden je natuurlijk altijd! Bel ons dan even en laat een voicemailberichtje achter. Wij bellen niet terug zonder een voicemailbericht.  3. Wil je definitief boeken, dan doe je dit altijd schriftelijk: via email. Wij nemen dan een optie voor jou op het door jou gewenste tijdstip en datum en sturen je onze bankgegevens voor de betaling van het voorschot: 100 euro tot 12 personen of 200 euro vanaf 12 personen. Je mag natuurlijk ook ineens het hele bedrag betalen.  De optie is 10 dagen geldig: Je optie vervalt wanneer wij na deze 10 dagen nog geen betaling hebben ontvangen. Maar we sturen je altijd eerst nog een reminder.  4. Zodra wij je betaling hebben ontvangen bevestigen wij dit via email en is jouw reservatie voor de workshop helemaal in orde!  Let op: Je boeking is dus pas definitief nadat je betaald hebt, én wij de ontvangst van deze betaling bevestigd hebben via email. 
  De prijzen van de workshops vind je ook terug in menu: bij workshops.  Daar vind je ook alle informatie over de inhoud van de workshop.   Al onze prijzen zijn altijd inclusief: btw, locatie, gebruik van attributen, plat/bruis water, 20% korting in Burlesqueshop.be voor alle deelnemers én gratis goodie bag met cadeautjes!
Burlesque: Draag iets waar jij je vrouwelijk, sexy én op je gemak in voelt en waar je ook goed in kunt bewegen/dansen: Bijv. een (ruffle)short en blouse/top of een body. (niet te loszittende kledij) Je bent nooooit overdressed in Burlesque dus dit is het moment om je mooie lingerie, korset, jarretelles boven te halen! Maar hoeft zeker niet: dat jij je je er comfortabel en op je gemak in voelt is het belangrijkste. Breng zeker hakken mee! (liefst met bandje zodat je er niet uitglijd) Burlesque Fitness: in deze lessen draag je comfortabele sportkledij! Geen hakken maar blote voeten of sportschoenen.  Exotic Dance: draag sexy kleding/ lingerie waar je goed in kunt bewegen/dansen: een catsuit of body, niet te loszittende kledij. En: breng zeker hakken mee! (liefst met bandje zodat je er niet uitglijd) en wanneer je dit hebt: platform heels. Wanneer je beenwarmers/kniekousen hebt, neem deze dan ook mee.
 Nee, tijdens de officiële schoolvakanties en op feestdagen gaan er geen lessen door.
  De workshops duren ongeveer 1,5 a 2 uren.   De Burlesque en stripdance lessen duren 2 uren. De Burlesque Fitness lessen 60 minuten.
Burlesque is voor elke vrouw!  In de lessen vind je dan ook dames van alle maten en leeftijden. Gezien de sensualiteit van Burlesque en striptease hanteren wij wel minimum leeftijden: De minimum leeftijden voor de lessen zijn: -Burlesque: +21 jaar -Burlesque Fitness: +18 jaar -Exotic dance/stripdance: +21 jaar  
Workshops: Wanneer jij de workshop wilt annuleren kan dit kosteloos tot 12 werkdagen voor de workshop. Daarna wordt het voorschot NIET terugbetaald. Indien het totaalbedrag reeds werd betaald, brengen wij 75% hiervan in rekening. Het aantal personen kan tot 14 dagen voor de workshop kosteloos gewijzigd worden. Na 14 dagen betalen wij maximaal de annulering van 1 persoon terug, bij meerdere personen worden deze personen in rekening gebracht.  Lessen: Voor de wekelijkse lessen gelden de (annulerings)voorwaarden, prijzen en het huishoudelijk reglement dat deze dansscholen hebben. (zie danzateljee.com en dansparant.be) Privélessen Eliza Kama:  Het kosteloos annuleren van een privéles kan tot 7 werkdagen voor de (eerst)geboekte les.  Na 7 dagen brengen wij 50% van het totaalbedrag voor 1 les in rekening.  Annuleringsvoorwaarden voor Eliza Kama shows: Annuleren door jou is kosteloos mogelijk tot 20 dagen voor de show. Bij annulatie na 20 dagen brengen wij 75% van de kosten in rekening. Annulatie 2 dagen voor de show (of later): 100% van het totaalbedrag. In het geval van een annulatie van KAMA’s kant zullen wij het betaalde bedrag 100% terugbetalen binnen 1 week. Eliza behoudt zich het recht voor om een optreden te annuleren wanneer er niet aan alle voorwaarden is voldaan. (er is bijvoorbeeld geen goede muziekinstallatie aanwezig of geen stoel..)   Annuleren dient altijd schriftelijk, via email te gebeuren: info@kamaworld.be Let op: inschrijvinginen voor open workshops en aankopen van showtickets worden NOOIT terugbetaald: je mag natuurlijk wel iemand in jouw plaats sturen. Mail hiervoor altijd naar info@kamaworld.be
Het aantal personen kan tot 14 dagen voor de workshop kosteloos en onbeperkt gewijzigd worden. Na 14 dagen betalen wij maximaal de annulering van 1 persoon terug, bij meerdere personen worden deze personen in rekening gebracht.  Voorbeeld: 
  • Jullie gaven bij de boeking 15 personen aan. 
  • Na een week mailden jullie dat er nog 11 personen mee doen: geen probleem! Wij passen het aantal kosteloos aan.
  • 3 weken later is de dag van jullie workshop aangekomen: op de dag zelf haken er nog 2 personen af. Wij betalen 1 persoon terug. 
Het minimum aantal personen is 8: de workshop kan doorgaan met minder deelnemers als jullie als groep voor 8 personen willen betalen.   
Eliza Kama (Dieuwke) is eigenaresse van Kama: zij geeft cursussen en workshops in heel Vlaanderen, samen met Davina (davina.be) Daarnaast werken wij voor de workshops samen met andere leraressen zoals: Ginger Blossom, Lady Lizzananda, Miss Enchantease en vele anderen. Wij vinden het allemaal het belangrijkste dat jullie écht iets bijleren, op je gemak zijn en vooral veel plezier hebben! Al onze leraressen en make up artists zijn professionals: je krijgt les van échte Burlesque danseressen en make up artists die een professionele opleiding gevolgd hebben en dagelijks werkzaam zijn als make up artist. Uiteraard zijn ook onze fotografen professionals en al jaren werkzaam als fotograaf. Kama staat voor kwaliteit. We nemen de inhoud en voorbereiding van onze cursussen en workshops erg serieus, ook al is de sfeer IN de lessen vaak niet zo serieus :-D In de lessen zelf zorgen wij ervoor dat iedereen op haar gemak is: al onze leraressen creëren een enthousiaste sfeer, met humor, waar iedereen zich thuis kan voelen. Al onze lessen zijn Ladies only: dames onderling geven we iedereen de ruimte om haar sensualiteit te ontdekken en haar zelfvertrouwen een boost te geven. Positiviteit en vrouwvriendelijkheid zijn voor ons zeer belangrijke waarden.
  Kama biedt jou lessen en cursussen in:
  • Exotic Dance/ stripdance: een zeer sexy en uitdagende manier van dansen: denk hierbij aan 'exotic dancers'- zonder paal. - Exclusief bij KAMA en Davina!
  • Burlesque: beginners en gevorderden
  • Burlesque Fitness: een cardio work out met Burlesque poses en dans ontwikkelt door Eliza Kama
  • - Exclusief bij KAMA en Davina! Meer informatie over onze lessen >
Nee, je hebt geen danservaring nodig voor de workshops en lessen. Uitzondering: Enkel voor de Burlesque gevorderden lessen is enige danservaring vereist. 
Het inschrijvingsgeld voor onze cursus is 150 euro (incl gebruik van attributen, zaalhuur, 20% korting in Burlesqueshop.be en 10% korting bij Pabo) Heb je de beginners en gevorderden cursus afgerond dan krijg je een certificaat én Kama lidkaart waarmee je overal in België onze cursussen kunt volgen aan maar 30 euro per jaar! Voor de Burlesque fitness lessen werken we met een beurtenkaart: 10 beurten aan 120 euro, 5 beurten aan 60 euro. Een losse les is 13 euro. Je kunt ook ineens opgeven voor het hele fitness seizoen in Antwerpen (sept-jan) voor maar 170 euro (ongeveer 10,60 euro per les) Meer informatie over onze lessen en inschrijven>
Kama bestaat sinds 2013 en sindsdien hebben wij al veel mooie en ontroerende reacties mogen ontvangen over onze workshops, shows en lessen. Hieronder vind je enkele reacties van klanten die wij via email ontvingen in 2017. Neem het dus niet van ons aan waarom je zou moeten boeken maar van onze tevreden klanten en cursisten:   Evi  (Sint-Lenaarts): Wat een geweldige ervaring! Ik heb een workshop mogen volgen voor mijn vrijgezellenfeestje. Het was niet alleen super leuk, leerrijk en sexy, het was ook een ontdekkingstocht naar ons vrouw zijn. We werden echt op ons gemak gesteld en een boost van zelfvertrouwen werd ons toegeblazen door een fantastische en prachtige dame Dieuwke! Dankjewel Dieuwke om ons te laten proeven van deze mooie dans! Echt top!  Lien (Leuven): Voor een vrijgezellen van een vriendin, hebben wij een super fijne workshop bij Dieuwke (Eliza)gevolgd :-) Na een warm onthaal, waren we snel op ons gemak. Op een leuke, professionele, manier leerden we met de nodige accesoires, de basis van het teasen. Voor onze bruid, en onze groep was het een groot succes! Tessa (Gent): Niet twijfelen, gewoon DOEN! Deze workshop is de perfecte ijsbreker voor een vrijgezellenfeest: de sfeer voor de hele dag/nacht is ineens gezet. De communicatie vooraf verliep trouwens ook super vlot, de zaal was erg mooi, we hebben veel gelachen én geleerd, kortom: een echte aanrader!  Meer klantenreacties vind je in het gastenboek (bovenaan deze website) en op Facebook:Naar de facebook pagina > Op Facebook en Google hebben wij van onze klanten 5 sterren gekregen! Hartelijk dank hiervoor! 
  Wil jij ook je feedback delen? Dit kan in ons gastenboek op deze website!  Natuurlijk kun je ons ook een review geven op facebook: Naar de facebook pagina > - klik op recensies en voeg een aantal sterren en een opmerking toe. Maak op Instagram (@kamaburlesque @burlesqueshopbe) gebruik van de hashtags: #kamaburlesque #kamaworld #elizakama #burlesqueshop #burlystyle
Je mag ons natuurlijk ook altijd taggen in jullie foto's/berichtje op sociale media! Heel erg bedankt! Als kleine onderneming is dit tegenwoordig van onschatbare waarde! :-)
Nee, helaas hebben wij (nog) geen fysieke winkel of kantoor dat je kunt bezoeken.
Kama bedrijfsgegevens Kama en Burlesqueshop: Maatschappelijk zetel: Coppenolstraat 14/ 101 - 2000 Antwerpen BTW nr: 0542.352.041 Let op: dit is geen bezoekadres. 

Tot slot

Lees ook even de algemene voorwaarden op deze website: wanneer je een dienst boekt, geef je aan dat je akkoord bent met deze voorwaarden. 

Geen kleine lettertjes of onvoorziene extra kosten, maar altijd duidelijk en volgens afspraak.