Cursussen

 

     

     

 

 

Over onze cursussen: 

Kama staat sinds 2013 bekend om haar kwalitatieve online én offline Burlesque cursussen.

BEKIJK DE CURSUSSEN HIERONDER en ontdek, net als de meer dan 1000 vrouwen die je al voor gingen, hoe sensuele dans je zelfvertrouwen een grote boost geeft, en jou volledig in je sensuele kracht zet.

Over Burlesque & Striptease:

Burlesque kent haar oorsprong al in 1860 en is als sensuele dans de voorloper van de moderne striptease.

Burlesque is vrouwelijk, sexy en glamoureus, met veel ruimte voor humor en expressie.

Onze cursussen zijn in de eerste plaats gebaseerd op Burlesque en Striptease dans (poses, stappen, dansbewegingen, chairdance, floorwork, dansen met props..), en werden verder door Eliza Kama aangevuld met gerichte oefeningen om jou in je sensuele, vrouwelijke kracht te zetten en jouw zelfvertrouwen een grote boost te geven.

Lees hier meer over Burlesque en Striptease >

Ervaar zelf hoe sensuele (striptease) dans jou uit je comfort zone haalt en jouw weg naar meer zelfvertrouwen en vrijheid kan zijn!

Leen (43 jaar):  Eliza is voor mij de ultieme belichaming van een sensuele en krachtige vrouw. Haar cursussen hebben mij ontzettend veel geholpen en ik heb er dagelijks iets aan. Eigenlijk wist ik niet hoe hard ik de cursus nodig had, tot ik er aan begon. Elke vrouw zou een cursus van Eliza Kama moeten doen!

DE KAMA CURSUSSEN:

Burlesque & Sensual Empowerment Cursus

Burlesque & Sensual Dance Cursus

Burlesque for Professionals

Privélessen & Online coaching

 

 

Daarom kies je voor KAMA: 

 • Kama is dé online & offline aanbieder van Burlesque & Striptease cursussen sinds 2013.
 • De cursussen zijn professioneel samengesteld en gebaseerd op Eliza haar 10 jaar ervaring als Burlesque danseres en haar 7 jaren ervaring als Burlesque coach en lerares. 
 • Het doel van de cursussen en privé coaching is jouw zelfvertrouwen vergroten en jou een sensueel krachtig maken.
 • Eliza Kama traint ook dansleraren & coaches met haar cursus Burlesque for Professionals. Neem hier een kijkje voor een overzicht van leraressen, opgeleid door Eliza Kama. 
 • We houden de groepen tijdens de cursussen bewust klein (tot 8 personen), zodat er voldoende persoonlijke begeleiding kan zijn. 
 • Dames van alle leeftijden en maten vinden hun weg naar de Kama cursussen. Eliza zorgt dan ook steeds voor een aangename en veilige sfeer waar elke vrouw op haar gemak is. Wij hebben cursisten van 21 tot 80 jaar. 
 • De Sensual Empowerment cursussen zijn ladies only. 
 • De Sensual Dance cursussen zijn ook geschikt voor mannen die zich graag vrouwelijk voelen.
 • Het Kama Membership krijg jij 1 maand GRATIS bij een cursus: je ontvangt dagelijks inspiratie en lesstof van Eliza Kama. Lees er hier alles over.
 • Gratis Kama lidkaart . Met je lidkaart krijg je onder andere korting op fotoshoots en masterclasses, en in BurlesqueShop, in alle Tutti Passi winkels, bij Oh Yaz clothing, Atelier Maité, Nectarine.love… bekijk de hele lijst hier: kortingen lidkaart>
 • We hebben een unieke eigen locatie in Antwerpen: Burlesque Bar by Kama.  Dit is de enige Burlesque Bar in België! Hier word je helemaal ondergedompeld in een heerlijke, glamoureuze Burlesque sfeer.
 • Daarnaast zijn biedt Kama ook online shows, lessen en privé coaching!

 

 

Are you ready to be a sensual & empowered woman?

 

 Yes! 

Reacties van Kama cursisten:

Dounia (Edegem):  Als je meer zelfvertrouwen wilt, Is dit het juiste adres :) Ik heb op korte tijd een enorme boost gehad. Het maakt je gelukkig. En vooral: het is enorm leuk om te doen! Ik ben fan!!!  

Linda (Amsterdam): Uniek aan de cursus is de combinatie van Burlesque dans en sensualiteit in het dagelijks leven. Eliza is voor mij de belichaming van het ‘sensueel vrouw zijn’ en ik heb ZO ontzettend veel geleerd. Ik vond de cursus life changing. Dankjewel Eliza! 

An (Mechelen): Ik stond echt versteld hoe Eliza zonder podium en in een alledaagse outfit, van elke beweging een ongelofelijke verleidelijke show maakte. De jaloersheid kroop heel even naar boven, maar gelukkig legde Eliza alles heel duidelijk uit en zorgt ze er snel voor dat je je volledig op je gemak voelt.
Van het begin tot het einde werd ik meegenomen in Eliza’s wereld van passie, sensualiteit, plezier, spelen en verleiden. Heerlijk om te mogen genieten van je vrouwelijkheid. Doen! Als je op zoek bent naar meer vrouwelijkheid en zelfvertrouwen”.

 

Ik ben 100% overtuigd dat Burlesque en Striptease de weg naar meer zelfvertrouwen en een gelukkiger leven kan zijn, want ik spreek uit ervaring:

Door Burlesque ontwikkelde ik mij in no time van sad girl.. to Showgirl! Een zelfzekere, levenslustige, sensuele, en gelukkige vrouw.

Wanneer een vrouw na de cursus zegt dat zij zich vrouwelijker voelt en durft te genieten van haar sensualiteit..  dan is mijn doel bereikt!”

– Eliza Kama

                      

Welkom in onze Burlesque wereld!

Ik schrijf mij in!