Cursussen

 

     

     

 

 

Over onze cursussen: 

Kama werd in 2013 opgericht door Eliza Kama, en staat sindsdien bekend om haar kwalitatieve cursussen in heel Vlaanderen. 

We bieden verschillende cursussen aan, om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

BEKIJK DE CURSUSSEN HIERONDER en ontdek, net als de meer dan 1000 vrouwen die je al voor gingen, hoe sensuele dans je zelfvertrouwen een grote boost geeft, en jou volledig in je sensuele kracht zet.

Over Burlesque & Striptease:

Burlesque kent haar oorsprong al in 1860 en is als sensuele dans de voorloper van de moderne striptease.

Burlesque is vrouwelijk, sexy en glamoureus, met veel ruimte voor humor en expressie.

Onze cursussen zijn in de eerste plaats gebaseerd op Burlesque en Striptease dans (poses, stappen, dansbewegingen, chairdance, floorwork, dansen met props..), en werden verder door Eliza Kama aangevuld met gerichte oefeningen om jou in je sensuele, vrouwelijke kracht te zetten en jouw zelfvertrouwen een grote boost te geven.

Yoga, breathwork, meditatie, je menstruatie cyclus, rituelen: alles komt in meer of mindere mate aan bod in de cursussen.

Lees hier meer over Burlesque en Striptease >

Ervaar zelf hoe sensuele (striptease) dans jou uit je comfort zone haalt en jouw weg naar meer zelfvertrouwen en vrijheid kan zijn!

ONZE CURSUSSEN:

SENSUAL EMPOWERMENT CURSUS

SENSUAL DANCE CURSUS

PRIVELESSEN EN COACHING

 

Daarom kies je voor KAMA: 

  • Kama is de enige in België die Burlesque cursussen in deze vorm aanbiedt. 
  • Onze cursussen zijn professioneel samengesteld en gaan verder dan het leren van een dansje. Door onze jarenlange ervaring bieden wij cursussen waar je écht iets van opsteekt, die je zelfvertrouwen vergroten en van jou een sensuele vrouw maken. 
  • In de Kama cursussen creëren wij steeds een enthousiaste en veilige sfeer. De cursussen zijn ladies only.
  • We bieden cursussen in heel Vlaanderen. 
  • We dansen in groepen tot maximaal 10 personen, zodat er voldoende persoonlijke begeleiding kan zijn. 
  • Dames van alle leeftijden en maten vinden hun weg naar onze cursussen: wij zorgen voor een aangename en veilige sfeer waar elke vrouw op haar gemak is.
  • Je danst steeds in een mooie spiegelzaal en alle attributen worden voorzien
  • Het Kama showgirl membership: dit unieke membership krijg jij 1 maand GRATIS bij een cursus: je ontvangt dagelijks inspiratie en lesstof van Eliza Kama. Lees er hier alles over.
  • Ook krijg je een tal van kortingen met je membership (deze kortingen zijn 1 jaar geldig!) Zo krijg je onder andere korting op fotoshoots, workshops, in BurlesqueShop, in alle Tutti Passi winkels.. bekijk de hele lijst hier: kortingen showgirl membership>

“De cursussen zijn speciaal ontwikkelt voor vrouwen, om zich sexy en zelfzeker te voelen, en in hun vrouwelijke kracht te staan. Ik ben 10000% overtuigd van de magie van Burlesque en Striptease als weg naar meer zelfvertrouwen, want ik spreek uit ervaring: Burlesque dansen maakte van mij als onzeker meisje, die nooit lekker in haar vel zat.. Een zelfzekere, levenslustige, sensuele vrouw, die zich beter dan ooit voelt. “Wanneer een vrouw na de cursus zegt dat zij zich vrouwelijker voelt, meer zelfzeker is, eindelijk lekker in haar vel zit en durft te genieten van haar sensualiteit: dan is mijn doel bereikt!” – Eliza Kama

 

Are you ready to be a sensual & empowered woman?

 

 Yes! 

Reacties van Kama cursisten:

Dounia (Edegem):  Als je meer zelfvertrouwen wilt, Is dit het juiste adres :) Ik heb op korte tijd een enorme boost gehad. Het maakt je gelukkig. En vooral: het is enorm leuk om te doen! Ik ben fan!!! 

Loes (Mechelen): Hoe een dansles veel meer betekenis kreeg. 
Niet alleen geeft het een serieuze zelfvertrouwen boost, maar heb ik ook dames leren kennen met hetzelfde idee. Eliza is over heel de lijn een pracht van een dame die ons met al haar passie inspireert om onszelf te zijn. Super blij dat ik dit heb ontdekt! 

Lindy (Mortsel): Eerst een vrijgezellenworkshop Burlesque gevolgd. Dat was 100% genieten, lachen, ontdekken… zo fantastisch dat wij ons hebben ingeschreven voor een cursusreeks.
Voor mij betekent Burlesque veel meer dan dansen, het geeft mij meer zelfvertrouwen.     

                      

Welkom in onze sensuele wereld!

Ik schrijf mij in!