Cursussen

 

     

 

     

 

     

 

     

 

    

 

 

     

 

 

Onze cursussen: 

Kama staat sinds 2013 bekend om haar Burlesque en Striptease cursussen, in heel Vlaanderen. 

We bieden zowel beginners, mid gevorderden als gevorderden cursussen aan. 

Ontdek, net als de meer dan 1000 vrouwen die je al voor gingen, hoe sensuele dans je zelfvertrouwen een grote boost geeft!

 

-Burlesque:  

Burlesque is de voorloper van de moderne striptease. Burlesque is glamoureus, met veel gevoel voor humor.

Voel je op en top vrouwelijk en zelfverzekerd: We leren je hoe jij je inner showgirl naar boven kunt halen.

Bekijk onze locaties en prijzen Bekijk de lesinhoud Ik schrijf mij in!

 

-Striptease:

In deze lessen leer je sexy stripdance moves, alsook de kunst van striptease, verleiding en lapdance. We leren je hoe jij  je van je meest sexy kant kunt laten zien.

Exclusief te volgen bij Davina en Kama! 

Bekijk onze locaties en prijzen   Ik schrijf mij in!  

                     

Daarom kies je voor KAMA: 

  • Onze cursussen zijn professioneel samengesteld. Door onze jarenlange ervaring bieden wij cursussen  waar je écht iets van opsteekt en die je zelfvertrouwen vergroten. 
  • We bieden cursussen in heel Vlaanderen, voor beginners, mid gevorderden en gevorderden. Je kunt dus na je beginners cursus doorgroeien. 
  • We dansen in groepen tot maximaal 10 personen, zodat er voldoende persoonlijke begeleiding kan zijn. 
  • Dames van alle leeftijden en maten vinden hun weg naar onze cursussen: wij zorgen voor een aangename sfeer waar elke vrouw op haar gemak is.
  • Je danst steeds in een mooie spiegelzaal en alle attributen worden voorzien
  • We werken samen met Davina (davina.be) en andere gastdocenten zodat jij als cursist van verschillende docenten kan leren. Al onze leraressen worden zeer goed opgeleid en zijn ervaren Burlesque showgirls.
  • Unieke extra voordelen met jouw Kama showgirl membership: exclusieve events en workshops, kortingen en maandelijkse inspiratie nieuwsbrief met extra choreo’s die je thuis kunt oefenen! Kama biedt je een totale burlesque lifestyle. 

Ons doel met de cursussen:

In de Kama lessen willen wij steeds een enthousiaste sfeer creëren waar vrouwen leren hun vrouwelijkheid en sensualiteit te vieren. Met veel passie en kennihelpen wij vrouwen zich sexy en zelfzeker te voelen en in hun vrouwelijke kracht te staan.

 

 

Let’s bring out your inner showgirl!

 Bekijk de cursussen per regio>

 Bekijk de open workhops in onze kalender>

 Ik schrijf mij in voor een cursus!> 

 
 

Reacties van Kama cursisten:

Dounia (Edegem):  Als je meer zelfvertrouwen wilt, Is dit het juiste adres :) Ik heb op korte tijd een enorme boost gehad. Het maakt je gelukkig. En vooral: het is enorm leuk om te doen! Ik ben fan!!! 

Loes (Mechelen): Hoe een dansles veel meer betekenis kreeg. 
Niet alleen geeft het een serieuze zelfvertrouwen boost, maar heb ik ook dames leren kennen met hetzelfde idee. Eliza is over heel de lijn een pracht van een dame die ons met al haar passie inspireert om onszelf te zijn. Super blij dat ik dit heb ontdekt! 

Lindy (Mortsel): Eerst een vrijgezellenworkshop Burlesque gevolgd. Dat was 100% genieten, lachen, ontdekken… zo fantastisch dat wij ons hebben ingeschreven voor een cursusreeks.
Voor mij betekent Burlesque meer dan dansen, het geeft mij vooral meer zelfvertrouwen.     

 

                   

 

Is Burlesque/striptease iets voor jou?

Vrouwen die hun weg naar onze cursussen vinden zijn vooral vrouwen tussen de 28 en 45 jaar die voelen dat er ‘iets’ moet veranderen.

Ze zijn op zoek naar iets dat hun helpt zich beter in hun vel te voelen. Gelukkiger te zijn. Meer vrouwelijk. Meer zelfzeker.

Ze hebben een druk leven, zijn mama en/of hebben een drukke job en hebben behoefte aan ‘me-time’.

Vaak zijn ze ook gekwetst geweest,  hebben ze een scheiding/relatiebreuk achter de rug, een zware zwangerschap, een gezondheidsprobleem, trauma, burn out.. 

Wanneer jij je sensualiteit wilt (her)ontdekken, in je vrouwelijke kracht wilt staan en daar veel plezier aan wilt beleven: dan ga jij heel veel baat hebben bij onze cursussen. 

 

Welkom in onze sensuele wereld vol glamour, tease and girlpower!

Prijs, locaties en meer informatie 

Ik schrijf mij in!