De Kama showgirls

Onze passie voor Burlesque bracht ons samen. Girlpower, with a lot of glamour and tease: dat zijn de Kama showgirls. We vieren vrouwelijkheid en sensualiteit en laten zien dat sexy en klassevol perfect samen kunnen gaan.

Je kent ons wellicht van: Club Carré, Havn Church, de Eroticabeurzen. 

 

Ontmoet de Kama showgirls

 

Sugar momma 

Onze Burlesque zangeres verleid het publiek met haar stem. 

Laat je niet verwarren door haar lange zwarte lokken: als kameleon van de groep heeft zij de ene keer rood kort haar en de andere keer lange lokken ;-) Maar wat voor kapsel ook: ze is een beauty die je zeker bij blijft!

 

 

 

Domina ex Machina

Als vurige redhead houdt ze zich dagelijks staande in een onderneming vol mannen, en zorgt ze dat ze krijgt wat ZIJ wil. Op het podium is het niet anders! 

Haar acts zijn uiteenlopend: van moderne nummers tot retro, maar altijd met een naughty kantje.

Domina ex Machina is ook Burlesque lerares bij Kama.

 

 

 

       

Wild Satin

Ze is een klassieke beauty maar zoals haar naam al doet vermoeden heeft ze een wild kantje. Ze danst ontzettend sexy: zo doet zij niet alleen Burlesque maar ook stripdance. Uit de kleren gaan doet ze echter niet. Haar duo act met Myrla Mabelle is HOT!

 

 

 

 

 

 

 

Sweet Rose

In het dagelijkse leven is zij geen girly girl maar zodra haar pailletten jurk aangaat staat daar Sweet Rose: een glamoureuze dame die al dansend elk publiek om haar vinger windt. Charmant, lief en klassevol.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mysty Mystique

Een beauty met een grootse uitstraling en een nog groter hart. Haar vrolijke persoonlijkheid zie je terug in haar dress up. Een combinatie van onschuldigheid en sexy femme fatale! 

 

 

 

 

 

 

 

Miss Creamy

Flirty and fun, zo kun je deze dame het beste omschrijven. Haar prachtige glimlach laat je wegdromen en het plezier straalt altijd af van haar dans. Maar laat de glimlach je niet op het verkeerde spoor zetten: hoewel ze zachtaardig is, heeft ze ook een pittig kantje!

 

 

 

 

 

 

 

Lady Red cheeks 

Een natural beauty die je rode oortjes bezorgd maar je ook laat lachen: haar acts hebben een hoog pin up gehalte en samen met haar Burlesque Bestie Louiza Silver vormt ze een unieke duo act.

 

 

 

 

 

 

          

Lady Lizzananda

Haar acts zijn vrouwelijk, sexy en met een grote dosis girlpower. Letterlijk power ook, want als yogalerares en aerialist hebben haar acts ook altijd een acrobatisch kantje. Dit, gecombineerd met een mooie striptease zorgt voor een onvergetelijk geheel.

Lady Lizzananda is ook Burlesque en fitness lerares bij Kama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Miss Myrla Mabelle

Met haar blonde lokken en vrolijke lach ziet ze er onschuldig uit. But think again: she’s an angel and devil all in one. (haar woorden!) Haar acts zijn vrouwelijk en sensueel maar hebben altijd een mysterieus en duister kantje. Ze neemt je graag mee in haar mysterieuze wereld. 

 

 

 

 

 

 

 

Louiza silver

Als Pin up model weet zij maar al te goed hoe te poseren. Haar lange benen en pin up look zijn al genoeg om weg te dromen maar ze doet daar nog een schepje bovenop met haar creativiteit. Louiza maakt al haar kostuums en props zelf. Met Lady Red Cheeks bedenkt zij steeds flirty acts waarin humor en unieke props en kostuums centraal staan.

 

 

 

 

 

 

 

Ginger Blossom

Deze ‘rosse’ schone danst de sterren van de hemel. 

Laat je niet vangen door haar onschuldige uiterlijk: want met veel zelfvertrouwen en de nodige glitter and glamour

laat zij zien dat ze thuis hoort op het podium.

 

Ginger Blossom is ook Burlesque en fitness lerares bij Kama.

 

 

 

 

Eliza Kama

Eliza Kama is eigenaresse van Kama en Burlesqueshop en de oprichtster van de Kama showgirls. Als Burlesque lerares en danseres moedigt zij elke vrouw aan de Burlesque showgirl in zichzelf naar boven te halen. 

Eliza Kama: “When empowerment & entertainment come together: magic happens.”

 

Haar doel met Kama: elke vrouw zich sexy en zelfzeker laten voelen.

Meer foto’s en informatie over Eliza Kama >vind je hier >