Volg Eliza persoonlijk via Instagram: @eliza_kama

Wat leuk dat je meer over Eliza Kama en Kama wilt weten!


 

 


Eliza Kama is eigenaress van Kama. Ze werd geboren in Groningen (Nederland). Haar echte naam is Dieuwke Elize. Ze is mama van 1 zoontje en woont momenteel in Antwerpen. Eliza heeft ook in enige tijd in Spanje gewoond en in Buenos Aires (Argentinië).

 

Wat betekent KAMA?
De naam Kama verwijst onder andere naar de god van de Liefde, verlangen en een wens. Men denkt bij Kama vaak aan een seksueel verlangen (ook vanwege het bekende boek Kamasutra) maar het staat voor veel meer. Vatsyayana, de auteur van de Kamasutra, omschrijft Kama als elke vorm van plezier en aantrekking dat iemand ervaart. Je kan Kama dus op allerlei manieren ervaren: Bijvoorbeeld door kunst, muziek, dans of een fijne ontmoeting. In het Hindoeïsme is het ervaren van Kama één van de vier doelen in het leven.

Waarom KAMA?
De wereld van Burlesque en striptease hebben Eliza altijd erg aangesproken en zij wist al vanaf haar middelbare schooltijd dat zij daar later iets mee wilde doen. Na het behalen van haar Bachelor is zij vervolgens lessen Burlesque en striptease gaan volgen in binnen- en buitenland. Zo is zij onder andere ook terecht gekomen bij de New York school of Burlesque. 

In 2013 heeft Eliza haar bedrijf KAMA opgestart en daarmee kwam een grote droom van haar eindelijk uit. Haar passie, talent en persoonlijkheid werden al snel opgemerkt en er volgden o.a samenwerkingen met Davina (davinas.be), Nefertari (Leuven), dansschool Danzateljee, dansschool Dansparant, fotografe Nancy Verbeke, Elisabeths Boudoir, Lady like Pin up shop, beautysalon shey’s, de Erotica Beurzen etc.

Nu, in 2017, kun je bij KAMA terecht voor workshops, lessen en shows en maakt Kama onderdeel uit van Kamaworld.

Onder Kamaworld  valt naast Kama ook Burlesqueshop.be: de enige Burlesque webshop België.

(www.burlesqueshop.be)

 

Als eigenaresse is Eliza Kama zelf het gezicht van Kama en geeft zij workshops, wekelijkse lessen in verschillende dansscholen, privélessen en doet zij shows en fotoshoots.

Extra weetjes:

In januari 2016 startte Eliza Kama als eerste in de Benelux met unieke Burlesque Fitness lessen (exclusief bij Kama)! Eliza was bijna 30 kilo aangekomen tijdens haar zwangerschap en door haar Burlesque lessen en workshops vlogen die kilo’s er terug af, bovendien zorgde Burlesque er ook voor dat zij zich weer vrouwelijk en goed in haar vel voelde. Zij werkte deze lessen samen uit met een professionele fitness and health coach. 

In januari 2017 is Eliza Kama als eerste in de Benelux gestart met Exotic dance/stripdance workshops en wekelijkse lessen vanaf september. Zij liep al lang met dit idee rond: en nu is het stoutere zusje van Burlesque er eindelijk! Tijdens de Exotic Dance/ stripdance lessen leren dames groepschoreo’s én hoe ze een privédans/striptease dans/ lapdance voor hun partner kunnen doen. Een mooie aanvulling op de Burlesque lessen waarin het minder draait om de striptease, en meer om vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en glamour. (een lapdance bestaat in Burleque bijvoorbeeld niet)

-Naast haar Burlesque talenten staat Eliza ook bekend om haar organisatorische, creatieve en ondernemende talenten en maakt zij ook shows en choreografieën op maat. 

-Eliza houdt naast Burlesque ook ontzettend van koffie, reizen, mode, eten, interieur, haar Franse Bulldog Maya en natuurlijk haar zoontje! En dames die haar kennen weten ook dat Eliza graag en veel babbelt :-) 

 

ELIZA KAMA OVER KAMA:

” Ik run Kama met heel veel plezier en passie en ik ben ontzettend dankbaar voor alle leuke, en vaak ook ontroerende reacties die ik de afgelopen jaren heb gekregen. Vrouwen die zich door mijn lessen weer zelfzeker voelen of een toekomstige bruid die me mailt dat ik haar een onvergetelijk vrijgezellenfeest heb bezorgd en dat ze het zelfs daarna aandurfde om een dansje te doen voor haar man.. daar krijg ik elke keer weer kippenvel van, want dat is exact wat ik voor ogen had met Kama” 

Mijn doel met Kama is altijd geweest: 

  • Dames van alle leeftijden en maten zelfzekerder maken met hun vrouwelijkheid en sensualiteit. 
  • Laten zien dat verleiding en striptease perfect hand in hand kunnen gaan met klasse, vrouwvriendelijkheid en humor.

Wat ik heel belangrijk vind is dat Kama te allen tijde klasse, glamour, plezier, positiviteit, sensualiteit, verleiding, girlpower en vrouwvriendelijkheid uitstraalt, want dat is waar voor Burlesque voor mij voor staat: empowerment & entertainment!

 

Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je mij en  Kama volgt:

 

En schrijf je in voor de Kama nieuwsbrief: (je ontvangt dan ook een couponcode t.w.v 5 euro korting!)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.